01 / 05 / 2024

Türkçe Olimpiyatları heyecanı Kayseri Park’ta yaşandı!

Türkçe Olimpiyatları heyecanı Kayseri Park’ta yaşandı!

Bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Dil ve Kültür Festivali kapsamında çeşitli ülkelerden gelen öğrenciler 2 Haziran Pazar günü Kayseri Park’ta buluştu...



Bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Dil ve Kültür Festivali kapsamında çeşitli ülkelerden gelen öğrenciler 2 Haziran Pazar günü Kayseri Park’ta buluştu. Şölen havasında geçen etkinlikte şarkılar söyleyen, konuşmalar yapan ve folklor oynayan dünya çocukları büyük ilgi gördü.

Türkçe’nin çocukları 2 Haziran Pazar günü Kayseri Park ziyaretçilerine unutulmaz saatler yaşattı. Bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Dil ve Kültür Festivali kapsamında 40 ülkeden Kayseri’ye gelen çocukların bir kısmı Pazar günü Kayseri Park’ı ziyaret ederek özel bir gösteri gerçekleştirdi. Adeta bir şölene dönüşen etkinlikte şarkılar söyleyen, şiirler okuyan, folklor oynayan ve özel becerilerini sergileyen öğrencilerin gösterileri Kayseri Park ziyaretçilerinden büyük alkış aldı.  Etkinlikte öğrencilerle sohbet eden Kayserililer bol bol fotoğraf çektirdi.

Festival sponsoru Kayseri Park


Uluslararası Dil ve Kültür Festivali’nin Kayseri etkinliklerine sponsor olan Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi adına açıklama yapan Genel Müdür Salih Tolan, “Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen çocukların Türkçe konuşmaları ve Türkçe yarışmaları gurur verici. Türkçe’nin gelişmesine ve tüm dünyada duyulmasına Kayseri Park olarak bir katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize” dedi.  


Geri Dön