27 / 04 / 2024

Kayseri Park’ta Babalar Günü için yarışma düzenleniyor!

Kayseri Park’ta Babalar Günü için yarışma düzenleniyor!

Kayseri Park’ta Babalar Günü için 15-16 Haziran tarihleri arasında yarışma düzenlenecek...





Kayseri Park’ta Babalar Günü için bir yarışma düzenlendi. 15-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarışmaya Kayseri Park’ta bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde 200 lira ve üzerinde alışveriş yapan herkes katılabilecek. Yarışmada, kurulan kaleye isabetli penaltı atışı yapan ziyaretçilere çeşitli hediyeler verilecek


Babalar Günü’nde en baba yarışma Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yapılacak. Keyifli etkinlikleri ve birbirinden güzel hediyeleriyle dikkat çeken Kayseri Park, 15-16 Haziran tarihlerinde babaları ağırlayacak. Kayseri Park’ın Cumartesi ve Pazar günlerini kapsayan Babalar Günü kampanyasına katılmak için merkezde bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde 200 lira ve üzerinde alışveriş yapmak yeterli.  Alışveriş yaparak danışma noktasında fatura veya fişlerini Renk Kart’ına işleten ziyaretçiler Babalar Günü için düzenlenen yarışmaya katılabilecek. 


İsabetli penaltı atışı yapan kazanacak


Yarışma kapsamında Kayseri Park’ın zemin katına bir kale kurulacak. Bu eğlenceli oyuna katılarak başarılı olan ziyaretçileri Sevil, Mudo City ve Nike mağazalarından hediye çekleri; Altınyıldız, Kiğılı ve Sabri Özel’den çeşitli hediyeler; Bay Döner’den iskender keyfi ve Melikşah Üniversitesi Fitness Salonu’ndan 1 aylık üyelik gibi bir çok özel ödül bekliyor olacak.



Geri Dön