29 / 04 / 2024

Watsons'ta Babalar Günü'ne özel ürünler satışta!

Watsons'ta Babalar Günü'ne özel ürünler satışta!

Watsons, Kruidvat ve Dicora markalarının zengin ürün yelpazesiyle babalar günü için harika hediyeler sunuyor. Peki, Watsons'ta Babalar Günü'ne özel satışa sunulan bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...



Babalar Günü yaklaşıyor ve sevgili babanızı şaşırtmak için mükemmel bir hediye arayışındaysanız, Watsons tam size göre! Watsons, Kruidvat ve Dicora markalarının ürünleriyle babalar günü için zengin bir seçenek sunuyor. Hem Watsons mağazalarında hem de Watsons.com.tr ve Watsons Mobil Uygulaması'nda bu özel hediyelere ulaşabilirsiniz.

Watsons ta Babalar Günü ne özel ürünler satışta!

Watsons, gün boyu temizlik ve ferahlık sunan deodorantlarla babaları için özel bir hediye seçeneği sunuyor. Watsons Fresh Men Pudrasız Deodorant Sprey ve Watsons Power Men Pudrasız Sprey Deodorant gibi ürünler, babaların günlük bakımlarında kullanabileceği etkili bir seçenektir.

Watsons ta Babalar Günü ne özel ürünler satışta!

Kruidvat markası, babaların hoş kokmasını sağlayacak etkileyici parfümler sunuyor. Kruidvat Erkek EDT Black Musk, şık ve maskülen bir kokuyla babaların ilgisini çekebilir. 100 ml'lik bir şişede sunulan bu parfüm, babaların kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak.

 Watsons ta Babalar Günü ne özel ürünler satışta!

Dicora markası ise farklı tarzlara hitap eden parfüm ve duş jelleriyle dikkat çekiyor. Dicora Urban Fit EDT Erkek London, özgün ve sofistike bir koku arayan babalar için ideal bir seçenek olabilir. Aynı zamanda Dicora Urban Fit Enerji Vetiver & Ginseng Duş Jeli, ferahlatıcı ve enerji verici özellikleriyle babaların duş deneyimini daha keyifli hale getirebilir.

Peki, Watsons'ta Babalar Günü'ne özel satışa sunulan bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...


Geri Dön