27 / 04 / 2024

Kayseri Park'ta tüm mağazalar yüzde 70’e varan indirime girdi!

Kayseri Park'ta tüm mağazalar yüzde 70’e varan indirime girdi!

Kayseri Park AVM'de bulunan tüm mağazalar yüzde 70’e varan indirime girdi. “Bayram öncesi herkes rahat rahat alışveriş yapsın” diye hazırlıklar yapan Kayseri Park, Ramazan ayının son beş günü 23.00 olan kapanış saatini 00.00’a çekti...



Ziyaretçilerine şeker gibi bir bayram yaşatmak isteyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde tüm hazırlıklar tamamlandı. Bayram alışverişine çıkanların hayatını kolaylaştırmak için Kayseri Park’ta bulunan tüm mağazalar yüzde 70’e varan indirime girdi. İndirim oranı İpekyol, Boyner ve Batik’te yüzde 70’e ulaşırken,  Butik Vakko, W Collection,  So Chic, Ramsey, Mudo City ve Pierre Cardin’de yüzde 50’ye varıyor. Ayakkabı zinciri Deichmann, indirimli üç ürün alana bir ürünü bedava, indirimli iki ürün alana ise ikinci ürünü yarı fiyatına veriyor. Yüzde 50’ye varan indirim yapan LCW ise 60 liralık alışverişe 10 lira da hediye çeki sunuyor.  Kayseri Park’ta bulunan mağazaların indirimlerini Kayseri Park’ın web sitesinden, facebook ve twitter adresinden ayrıca alışveriş merkezinin ana girişinde bulunan LED ekrandan takip edebilmek mümkün. 

 

Doya doya alışveriş

 

Kayseri Park’taki bayram hazırlıkları indirimlerle sınırlı değil. “Bayram öncesi herkes rahat rahat alışveriş yapsın, sevdiklerine hediyeler alsın” diye hazırlıklar yapan Kayseri Park, Ramazan ayının son beş günü yani 03-07 Ağustos tarihleri arasında 23.00 olan kapanış saatini 00.00’a çekti.



Geri Dön