03 / 05 / 2024

Kayseri projeler

Kayseri projeler

İpekar İnşaat, Kayseri'de 'İpek Diaomond' projesiyle akıllı konut sektörüne girdi. İpekar İnşaat bu alandaki projelerine Kayseri'nin yanı sıra Ankara ve İstanbul illerinde de devam edecek.

Suat Altın: Kayseri'de 2 bin 600 konutluk projelerimiz var

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu​ Başkanı Altın, "Kayseri'de 2 bin 600 konuta yakın inşaat projemiz var, bunları sosyal alanlarıyla en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

TOKİ Kayseri Erkilet 572 konut ihalesi bugün!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Erkilek projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kent merkezi ve ilçelerde yapacağı projeler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla masaya yatırıldı.

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Kayseri Kocasinan'da imar çalışmaları başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından mahallelerde bulunan imarsız yapılar ortadan kaldırılıyor. Hayata geçirilen projeler ilçenin çehresini değiştiriyor.

Kayseri Bünyan'da değişim ve dönüşüm başladı!

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, bölgede hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Gülcüoğlu, “Bünyan´da değişim ve dönüşüm devam ediyor” şeklinde konuştu.

Kayseri'ye hızlı tren müjdesi!

Kayseri’deki projeler hakkında bilgiler veren Bakan Özhaseki, "Hızlı trenin bu senenin sonunda temelini atmaya başlanacak. 142 kilometrelik bir hat yapılacak" dedi...

TKN Yapı’dan Kayseri'ye yeni projeler geliyor!

Kayseri’nin başarılı inşaat firmalarından TKN Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Alim Aytekin, 2018’de birçok yeni projeye başlayacaklarını söyledi...

Kayseri İl Genel Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Kayseri İl Genel Meclisi Mart ayı birleşimi gerçekleşti. Toplantıda, projeler ve 2017 yılına ait yatırım programı anlatıldı.

Başarılı Mimarlar Kayseri'ye geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ülkemizin farklı şehirlerinde başarılı projeler ortaya mimarların düşüncelerini dinledi.

Başarılı mimarlar Kayseri’ye geliyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ülkemizin farklı şehirlerinde başarılı projeler ortaya koyan mimarlarla Kayseri’de görüşüyor.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı'nda son durum!

İki haftadır demokrasi nöbetini kesintisiz sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, gündüz de yoğun bir şekilde yatırımlar ve projeler üstünde çalışıyor.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde örnek olacak!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, “Konutlarıyla, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla örnek projeler ortaya koyacağız. Projelerin hayata geçmesine, Kocasinan’ın yeni çehresine kavuşmasına az kaldı” dedi.

Kayseri projeler Haberi

Kayseri projeler

İpekar İnşaat, 'İpek Diaomond' projesiyle akıllı konut sektörüne girdi. 'İpek Diamond'un yüzde 35'lik kısmının satan firma bu yıl içinde ürettiği konut ve ticari alanları müşterilerine teslim edecek. İpekar İnşaat bu alandaki projelerine Kayseri'nin yanı sıra Ankara ve İstanbul illerinde de devam edecek. 


Kayseri'nin Erciyesevler kesiminde akıllı lüks konutlarla birlikte ticari amaçlı mağaza ve iş yerleri için başladığı inşaat çalışmalarının büyük bir kısmını bitirdi. Lüks konut üretimine farklı bir bakış açısı getiren firma olarak doğa dostu, çevreyle barışık inşaat projelerini benimsediklerini vurgulayan İpekar inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tatlı, "130 konutla, 15 mağazamız kalite odaklı niteliklere sahip. Amacımız müşterilerimize bir konuttan çok bizim sloganımızla 'hayat boyu, hayat dolu bir yaşam' sunabilmek. Bilinçli tasarımlarla akıllı konutlar üretiyoruz. Diyebilirim ki Kayseri'de komutla, yönetilebilen...