19 / 05 / 2024

Kayseri-Sarıoğlan-Çiftlik Tarımköy başvuruları başladı mı

Kayseri-Sarıoğlan-Çiftlik Tarımköy başvuruları başladı mı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kayseri-Sarıoğlan-Çiftlik Tarımköy Uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak...

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman?

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman? İşte Emlak Konut Yenişehir Evleri detayları...

KPSS'siz memur alımı yapılacak! O kurum az önce açıkladı! Başvurular bugün başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi memur alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Kpss'siz memur alımı ilanları ise en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte o kurum KPSS'siz memur alımı yapacak. Başvurular bugün başladı! Fırsatı kaçırmayın!

İstanbul’daki çiftçiler dikkat! Tarımsal destek başvurularını kaçırmayın!

İstanbul’daki çiftçiler dikkat! 2023 yılında üreticilere mısır ve ayçiçeği tohumu, yazlık ve kışlık fide, malç naylonu ve gübre ile mazot destek talepleri toplanmaya başladı. Tarımsal destek başvurularını kaçırmayın! İşte detaylar…

Kayseri'deki 4.6'lık depremde evler hasar gördü!

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde vatandaşlar panik yaşarken, bazı evlerde çatlaklar oluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum: Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracaklarını açıkladı. 

Kayseri'de inşaat işçisi evinde ölü bulundu!

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde inşaat işçisi Bülent Çelebi, tek başına yaşadığı evde ölü bulundu.

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi!

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi ve Kayseri Sarıoğlan 2. Etap listesi...

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Sarıoğlan 2. Etap projesinde yer alan konutların hak sahipleri bugün belli olacak.

İSTON Hadımköy Fabrikası’na CSC sürdürülebilirlik belgesi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan Beton Sürdürülebilirlik Konseyinin belgelendirmeleri devam ediyor. Konseyin Belgelendirme Kuruluşu olan KGS’nin yaptığı denetimlerin ardından İBB iştiraki İSTON’un Hadımköy Fabrikası, CSC belgesi adı.

Kayseri'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri ili, Bünyan ve Sarıoğlan ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hasarın olduğu alanlarda Tarımköy uygulaması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Doğanyol ve Pütürge'de incelemelerde bulundu. Kurum, "Hasarın çok olduğu alanlarda Tarımköy uygulamaları yapacağız. Tarımköy uygulamaları tek katlı, çelik konstrüksiyondan ve yanında ahırı olacak şekilde uygulanacak" diye konuştu.

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Hadımköy Arnavutköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Kayseri-Sarıoğlan-Çiftlik Tarımköy başvuruları başladı mı Haberi

Kayseri-Sarıoğlan-Çiftlik Tarımköy başvuruları başladı mı


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kayseri-Sarıoğlan-Çiftlik Tarımköy Uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak...


Proje kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. nin tüm  Şubeleri aracılığıyla yürütülecektir. Açık Satış Yöntemiyle satışı  gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01 Nisan-30 Haziran 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecektir. Temerküz Şube Kayseri-Sarıoğlan Şubesidir. 


Kayseri-Sarıoğlan-Çiftlik Tarımköy Uygulaması kapsamındaki 1 adet konutun satış fiyatı 107 bin 332 lira olarak belirlendi. Kayseri-Sarıoğlan-Çiftlik Tarımköy uygulamasından 180 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Detaylı bilgi için