23 / 07 / 2024

kayseri Sur İçi Kentsel Gelişim Projesi

kayseri Sur İçi Kentsel Gelişim Projesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi dokusunu da ortaya çıkaracak olan önemli bir kentsel dönüşüm projesi daha hayata geçiriyor.

TOKİ Kayseri projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi 8 Kasım tarihinde ihaleye çıkıyor. Projede 190 konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

Kayseri'de imarlı iki arsa satılacak!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yahyalı Çiğilli Mahallesi'nde yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi! Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi... Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! 194 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi. Tam 194 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesi için Mayıs 2023 müjdesi! 194 yeni konut için tarih belli oldu! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tam tamına 194 yeni konut için tarih belli oldu! Kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesi için resmen Ocak 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor!

TOKİ Kayseri projesi için resmen Ocak 2023 müjdesi geldi... Kayseri'deki tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor...

TOKİ Kayseri projesi için tarih belli oldu! 194 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri'de inşa edilecek olan yeni proje için tarih belli oldu. 194 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ'den Kayserililere büyük müjde! 318 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri projesi için start verdi. Söz konusu projede 318 yeni konut yer alacak.

TOKİ Kayseri projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 318 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 318 adet konuta yer verilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projelerinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Mersin Anamur, İzmir, Samsun, Balıkesir Ayvalık, Diyarbakır Sur İçi ve Eskişehir'de yer alan 8 projesinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak...

Kayseri METALSAN İşyeri Yapı Kooperatifi'nden arsa satışıyla üyelerine destek!

Kayseri'de tasfiye süreci başlatan METALSAN Küçük Sanayi Sitesi İşyeri Yapı Kooperatifi, sattığı arsadan elde ettiği 465 bin TL'yi, salgın sebebiyle zor günler geçiren 372 üye esnafa dağıttı.

Murat Kurum: Sur içerisinde yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Sur'da boş alan olsa dahi yapmış olduğumuz 506 konut, tescilli 347 adet yapı dışında hiçbir şekilde Sur içerisinde yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz." diye konuştu.

kayseri Sur İçi Kentsel Gelişim Projesi Haberi

kayseri Sur İçi Kentsel Gelişim Projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi dokusunu da ortaya çıkaracak olan önemli bir kentsel dönüşüm projesine daha başlayacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sur İçi Kentsel Gelişim Projesi olarak adlandırılan ve Camii Kebir ile çevresini de kapsayan proje Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda da masaya yatırıldı. Başkan Çelik, projenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte çok hızlı bir şekilde yapılacağını söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkan Mustafa Çelik yönetiminde toplandı. Meclis toplantısında 41 madde konuşularak karara bağlandı. Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak sınırları belirlenen alanlarda Bakanlıklar, TOKİ ve Milli Emlak ile protokoller yapılması için yetki verilmesi konusu da konuşuldu. Yapılan görüşmeler sırasında iki önemli dönüşüm projesi hakkında açıklama yapan Kayseri...