18 / 05 / 2024

Kayseri Talastaki cami inşaatlarına inceleme

Kayseri Talastaki cami inşaatlarına inceleme

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve İl Müftüsü Şahin Güven, ilçedeki 4 cami inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Palancıoğlu, ilçe genelinde camilere duyulan ihtiyaca dikkat çekti.

Kayseri Kocasinan'da tarihi caminin restorasyonu tamamlandı! 

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yer alan sekiz asırlık tarihi cami aslına uygun bir şekilde restore edilerek ibadete açıldı. 

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Kayseri Kahraman Çelebi Cami'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, hayırsevere tarafından yaptırılacak Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur’an Kursu’nun temelini attı.

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 108 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, İncesu İlçesi 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi, 108 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap ihalesi 12 Şubat'ta!

Kayseri İncesu 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi, 108 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 108 konut ihalesi 12 Şubat'ta!

TOKİ Kayseri İli, İncesu İlçesi 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi, 108 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Şubat'ta...

Kayseri Cami Kebir Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cami Kebir kentsel dönüşüm projesini hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Millet bahçesi noktasında Melikgazi ve Kocasinan millet bahçelerinde projelendirme çalışmalarında son safhaya geldik" dedi.

Kayseri Kocasinan Çandır Cami restore edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi tarafından Gevhernesibe Mahallesi’nde başlatılan 200 yıllık tarihi Çandır Cami’nin restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

Kayseri'deki Çandır Cami restore ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi Çandır Cami'yi restore ediyor.

TOKİ Kayseri 227 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Tomarza İlçesi, 4. Mıntıka Mahallesi 277 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri Tomarza 277 konut ihalesi 26 Mart'ta!

Kayseri İli, Tomarza İlçesi, 4. Mıntıka Mahallesi 277 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri Büyükşehir'den yeni cami!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şehir Mezarlığı içerisine inşa edilen cami inşaatında incelemeler yaptı.

Kayseri Talastaki cami inşaatlarına inceleme Haberi

Kayseri Talastaki cami inşaatlarına inceleme

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve İl Müftüsü Şahin Güven, Talas Belediyesi’nin bazısının arsasını tahsis ettiği bazısının da çevre düzenlemesini yaptığı ilçedeki 4 cami inşaatında incelemelerde bulundu.


Başkan Palancıoğlu ve İl Müftüsü Güven, cuma namazı sonrası ilk olarak Mevlana Mahallesi Karasu Caddesi’nde temeli atılan Hacı Halil Bayraktar Camii’ne geçti. Burada yetkililerden bilgiler alan Başkan Palancıoğlu ve Müftü Güven, daha sonra sırasıyla yine Mevlana Mahallesi’ndeki Abdülhamit Han Camii, Harman Mahallesi Cemilbaba Mezarlığı yanındaki İsmail Yapıcı Camii ve Reşadiye Mahallesindeki Furkan Doğan Camii’nin inşaatlarını gezdi.


İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Mevlana Mahallesi başta olmak üzere ilçe genelinde camilere duyulan ihtiyaca dikkat çekti. Başkan Palancıoğlu, özellikle Mevlana Mahallesi’nin camiye ihtiyacı en çok olan bölge olduğunu belirterek, "Mevlana Mahallemiz nüfusu 50...