06 / 05 / 2024

kayseri taş mektep müzesi

kayseri taş mektep müzesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri Lisesi'ne yaptırılan ek bina, 28 Kasım Perşembe günü düzenlenecek törenle açılacak. Taş Mektep olarak bilinen eski bina ise yakın zamanda Milli Mücadele Müzesi'ne dönüştürülecek....

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konur tarafından kuruldu.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri'de Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar mecliste!

Kayseri'de bulunan ve Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile devletin hüküm ve tasarrufu altında olan yerler meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları projesi 13 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Aksubağları  orta gelir grubu projesi için başvurular 13 Ocak'ta başlıyor.

TOKİ Kayseri İncesu Saraycık 2020 başvuruları 13 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık projesi için başvuru dönemi 13 Ocak'ta başlıyor.

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 108 konut ihalesi 12 Şubat'ta!

TOKİ Kayseri İli, İncesu İlçesi 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi, 108 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Şubat'ta...

Kayseri Sahabiye 1. Etap E ve A6 blokların yapım işi ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki birinci etap ikinci kısımda E ve A6 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 6 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Kısım ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki birinci etap ikinci kısımda A4 ve A5 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 6 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Mudanya Taş Mektep'in içerisine Barış Müzesi yapılacak!

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde inşa edilen Taş Mektep'in içerisine Barış Müzesi de yapılacak. Projenin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Kayseri Şenyurt'ta 17.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kayseri Sarıoğlan Şenyurt'ta yer alan gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

Erkilet'teki taşınmazların satışı Kayseri Büyükşehir Meclisi'nde!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında Erkilet'teki taşınmazların satışı konuşuldu.

Kayseri'nin hayırseverleri Talas'ta eğitim binaları inşa ediyor!

Kayseri’ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Kamçı, arsa sorununa rağmen hayırseverlerin Talas'ta eğitim binaları inşa ettiğini söyledi.

kayseri taş mektep müzesi Haberi

kayseri taş mektep müzesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri Lisesi'ne yaptırılan ve eğitim camiasının hizmetine sunulan ek bina, 28 Kasım Perşembe günü düzenlenecek törenle açılacak. Taş Mektep olarak bilinen eski bina ise yakın zamanda Milli Mücadele Müzesi'ne dönüştürülecek.


Kayseri Lisesi'ne kazandırılan 10 derslikli binada 160 kişilik tribünlü spor salonu ve 260 kişilik konferans salonunun yanısıra, yönetim odaları ve diğer birimler bulunuyor. Belediye tarafından ayrıca yenilenen C Blokta ise 20 derslik, laboratuarlar ve kütüphane yer alıyor.


AÇILIŞ RENKLİ GÖSTERİLERE SAHNE OLACAK


Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırmış olduğu yeni lise binasının açılışı 28 Kasım Perşembe günü saat 13.00'te çeşitli etkinliklerle yapılacak. Törende, Yetenek Sizsiniz programıyla adını duyuran Karizma Şov, Kaya Adamlar ve bisikletli akrobasi gösterileri yer alacak.


Kayseri Lisesi'nin Taş Mektep olarak bilinen ana binası ise Milli Mücadele Müzesi'ne dönüştürülecek. Müzede,...