02 / 05 / 2024

Kayseri tavan göçük

Kayseri tavan göçük

Kayseri Osmanlı mahallesi Uluyol sokakta bir evin tavanının üzerine düşmesi sonucu yaralanan bir kişi tedavi altına alındı...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de yıkılan ve yeri değiştirilen camiler TBMM gündeminde!

Son 18 yılda Türkiye genelinde ve Kayseri özelinde yıkılan ve yeri değiştirilen camiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir ihalesinde flaş gelişme: Başkan yardımcısı istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Mart’ta kapalı ihale usulü ile tanesini 100 bin liraya sattığı villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev görevinden istifa etti.

Kayseri Büyükşehir'den 26.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beyazşehir ve Erciyes'te bulunan 6 adet arsayı 26 milyon 250 bin TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 18 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 22 milyon TL'ye sattı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 10 Mart günü toplu satışla Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na 2 ay ödemesiz ve 18 taksite bölerek sattı. Belediyenin tek tek satmak yerine toplu satışla 22 milyona sattığı parsellerden 40 milyon TL zarar ettiği iddia edildi.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 40 gündem maddesi konuşuldu.

Kayseri Büyükşehir Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere toplandı.

Kayseri Büyükşehir Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan kararları görüşmek için Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için 20 Mart Çarşamba günü önemli ihaleler gerçekleştirecek. 4 ayrı başlıkta yapılacak olan ihalelerde akaryakıt istasyonu arsası, konut alanı, konut+ticaret alanı ve ticaret alanı arsaları ile iş yerleri satışa çıkarılacak.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için şehrin önemli bölgelerinde yeni arsalar üretiyor. Kayseri Gesi Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsasının ihalesi 27 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Sur İçi Kentsel Gelişim Projesi, Kayseri Büyükşehir gündeminde!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi dokusunu da ortaya çıkaracak olan önemli bir kentsel dönüşüm projesi daha hayata geçiriyor.

Kayseri tavan göçük Haberi

Kayseri tavan göçük

Kayseri’de evinin tavanının üzerine düşmesi sonucu yaralanan bir kişi tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre Osmanlı mahallesi Uluyol sokakta meydana gelen olayda, bir dairenin tavanının çökmesi sonucu evde bulunan bir kişi yaralandı. Olayın haber edilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan polis ekipleri de olay yerine gelerek evde inceleme...