02 / 05 / 2024

kayseri toki Mobilyakent

kayseri toki Mobilyakent

Mobilyakent Projesi'nin inşatı devam ediyor. Mobilyakent Projesi ile mobilyacılar modern şartlarda üretim imkanına kavuşurken, Türk Mobilya Merkezi ile de üretilen mobilyaların pazarlanacağı mağazalar inşa edilecek...

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

Kayseri TOKİ çekilişi hangi kanalda? TOKİ Kayseri arsa kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar il il çekilmeye devam ediyor. TOKİ Kayseri kura çekilişleri de merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ Kayseri kuralarına dair merak edilen detaylar!

Mimarsinan Kayseri TOKİ 122 konut kura sonucu!

Mimarsinan Kayseri TOKİ 122 konut kura sonucu açıklandı. Fiyatların 111 bin 214 TL'den başladığı projede daireler hak sahiplerini buldu.

Kayseri TOKİ 186 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli Yahyalı İlçesi Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 186 Adet Konut, 1 Adet Büfe ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın ihale edilecek.

Kayseri Mobilyakent'te sona yaklaşıldı!

Kayseri Ev-Ofis ve Dekorasyon Merkezi Mobilyakent’te sona gelindi. 743 mikro KOBİ, 3 ana bölümden oluşan merkezde kendileri için yaptırılan yeni işyerlerine taşındı.

Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı!

Toki Kayseri İncesu 3. etap projesinin stoklarında bulunan 1 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı.

Kayseri İncesu 3. etap Toki başvuru yeri!

87 konutluk Kayseri İncesu 3. etap Toki projesindeki daireler kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa çıkıyor. İşte, Kayseri İncesu 3. etap Toki başvuru yeri...

Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Projesi'nde yer alan 250 konut emekli kategorisinde satılıyor. Projenin tamamı 2+1 dairelerden oluşuyor. Peki Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

Kayseri TOKİ'de emekli,dul ve yetimlerin ev başvuruları onaylandı!

Kayseri'de Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği'nin TOKİ'ye yaptığı ucuz taksitle ev başvurusu kabul edildi.

Kayseri TOKİ Gençlik Merkezi açıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Genç KAYMEK TOKİ Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Kayseri Valisi Orhan Düzgün de katıldı...

Kayseri Yeşilhisar 2. Etap TOKİ başvuru!

Toplam 18 adet konutun açık satış yöntemi ile satıldığı Kayseri Yeşilhisar 2. Etap TOKİ başvuru dönemi bugün başlıyor. Projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor.

TOKİ Kayseri Yeşilhisar 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kayseri Yeşilhisar 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Toplam 18 adet konutun açık satışa sunulduğu projede daire fiyatları 78 bin 594 TL'den başlangıç gösteriyor.

kayseri toki Mobilyakent Haberi

kayseri toki Mobilyakent

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye'nin mobilya merkezi olarak bilinen Kayseri'de üretim ve satışının modern tesislerde gerçekleştirilerek, rekabet gücünün arttırılması amacıyla iki ayrı projeyi uygulamaya geçiriyor. 


TOKİ, Kayseri'de mobilyacıların daha modern şartlarda üretim yapabilecekleri tesislere kavuşması için Mobilyakent Projesi'nin inşaat çalışmalarını sürdürüyor. İdare, Kayseri'de, üretilen mobilyaların satışının gerçekleştirileceği "Türk Mobilya Merkezi Projesi"ni de hayata geçirecek.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli geçen yıl atılan Mobilyakent, Kayseri Şeker Fabrikası ve Kuzey Çevre Yolu arasındaki arsada inşa ediliyor. Üretimlerin, yaklaşık 425 bin metrekarelik kapalı alanlarda yapılması planlanıyor. Kayserili mobilyacılara modern şartlarda üretim imkanı sunacak proje kapsamında farklı tiplerde 688 iş yeriyle 2 cami inşa edilecek. Muhtelif büyüklükteki bu iş yerlerinin en küçüğü 92, en büyüğü ise bin 847 metrekare genişliğinde olacak. İş...