28 / 04 / 2024

kayseri turizm ziyareti

kayseri turizm ziyareti

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ilimizde bulunan yabancı turizmciler Kayseri’deki ikinci günlerinde Talas ve Erciyes’in güzelliğinde buluştu.

Kayseri'de 2 adet otel arsası satılıyor! İhalesi 25 Nisan'da! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi 8859 ada 17 parsel ve 8859 ada 18 parselde bulunan turizm tesis alanı (otel) arsalarını satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Kayseri Tomarza'daki tarihi yapılar gün yüzüne çıkıyor!

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberinde bulunan heyet Tomarza ilçesinde bulunan tarihi yapıyı inceledi.

7 ilde 13 gayrimenkul, turizm yatırımcılarına verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Eskişehir, İzmir, Kayseri ve Muğla'daki 13 gayrimenkulü turizm yatırımcılarına tahsis edecek..

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes'e yatırım yapmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Erciyes Kış Turizm Merkezi ile de yakından ilgilenen Aziz Yıldırım, bir konaklama tesisi yapabileceklerini belirtti.

Erciyes Kış Turizm Merkezi'ne bisiklet yolu geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kış Turizm Merkezi'ndeki yatırımlarını sürdürüyor. Erciyes'e bisiklet ve yaya yolu yapımı için ihaleye çıkıldı.

Kayseri'ye yeni turizm master planı!

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, “Kayseri bölgesine yeni yapılan Erciyes Turizm Master Planı’nı ilgiyle takip ediyoruz ve bölge turizmine çok olumlu etkileri olacağını düşünüyoruz” dedi.

Kayseri - Adana turizm bağlantı yolunda sona yaklaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile yapımına başlanan ve Kayseri’yi Adana’ya bağlayacak olan bağlantı yolunda sona yaklaşıldı.

RadissonBlu Hotel Kayseri Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi’ projesi kapsamında; RadissonBlu Hotel Kayseri, çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen “Yeşil Yıldız” belgesini aldı.

Haluk Dursun Kayseri projeleri hakkında bilgi aldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden ve Kayseri Mahallesi'ni gezen Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Başkan Çelik ile birlikte Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde incelemelerde bulundu

Antalya-Kayseri YHT turizm açısından önemli!

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Sayman Üye Bahri Coşkun ve meclis üyelerinden oluşan heyet, ATO Başkanı Salih Bezci ve yönetim kurulu üyelerinin konuğu oldu.

kayseri turizm ziyareti Haberi

kayseri turizm ziyareti

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ilimizde bulunan yabancı turizmciler Kayseri’deki ikinci günlerinde Talas ve Erciyes’in güzelliğinde buluştu.Kayseri’nin Arap ve Kuzey Afrika coğrafyasında tanıtımı amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte Kayseri’nin doğal, kültürel ve tarihi değerlerini yerinde gören 17 ülkeden 72 turizmci hayranlıklarını gizleyemedi. Etkinliğin ilk gününde Kayseri’deki meslektaşları ile buluşan ve Kayseri hakkında kapsamlı bilgiler edinen yabancı turizmciler bu kez kültür ve doğayla buluşarak, tur organizasyonlarında değerlendirecekleri yeni destinasyonları yakından tanımış oldu.İlk olarak Talas Ali Saip Paşa Sokağı’nı gezen misafirler Osmanlı’nın kültürleri buluşturan tarihi dokusuna büyük ilgi gösterdi. Yaşamın tarihle buluştuğu Ali Saip Paşa Sokağı’nın her detayı hakkında sorular soran yabancı turizmciler, sosyal yaşamın tarihle buluştuğu sokağın çok ilgi çekeceğini belirttiler. Ali Saip Paşa Sokağı gezisi ardından Kayseri’nin...