15 / 05 / 2024

Kayseri Tuzla gölü

Kayseri Tuzla gölü

Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, " Tuzla Gölü'nün çamurunu, yapılacak tahlillerin olumlu çıkması durumunda pazarlayacağız. Tuzla Gölü doğal şifa ve termal kaplıca merkezi olacak " dedi.

Güçlü Platform Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlü Platform Kiralama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Metin tarafından kuruldu.

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Gültekin Örün tarafından kuruldu.

Kayseri'deki Engir Gölü çevresinde yapılaşmaya geçit yok! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, sulak alan olarak kuşlara ev sahipliği yapan Engir Gölü çevresinde bölgenin doğal yapısını bozacak yapılaşmaya izin verilmemesi yönünde karar aldı.

Tuzla Gölü kesin korunacak alan ilan edildi!

Adana ili, Karataş ilçesi sınırları içerisinde bulunan Tuzla Gölü Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Realist Tuzla güncel ev fiyatları!

Realist Tuzla güncel ev fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Realist Tuzla projesi altı katlı bloklar halinde yükselen proje İstanbul Tuzla'da hayata geçirildi...

Gelecek Reflex Tuzla güncel fiyat listesi!

Gelecek Reflex Tuzla güncel fiyat listesi en düşük 169 bin TL'den başlıyor. Gelecek Reflex projesi İstanbul Tuzla'da iki blok olarak yükseliyor...

Lokum Evler DKY Tuzla güncel fiyatları!

Lokum Evler DKY Tuzla güncel fiyatları en düşük 290 bin TL'den başlıyor. 52 bin 777 metrekare alan üzerinde yükselen projede konutlar hemen teslim ediliyor...

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Kayseri Yamula Baraj Gölü cazibe merkezi oluyor!

Kocasinan Belediyesi Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek adına emin adımlarla ilerliyor. Şehri sahil kentine çeviren Yamula Baraj Gölü’nün etrafında Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar artarak devam ediyor.

Viasea Akvaryum Tuzla güncel bilet fiyatları!

İstanbul’un en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu Viasea 'soğuk', 'ılıman' ve 'tropik' kuşaklardan oluşan iklim temalarını, dünyada ilk defa bir arada sunuyor. İşte Viasea Akvaryum Tuzla güncel bilet fiyatları...

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

Abdullah Gül Sahabiye dönüşüm projesi için oy kullandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden 11. Cumhurbaşkanı Gül, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde uygulanması planlanan 3 ayrı projenin maketlerini inceledi ve Başkan Çelik'ten projeler hakkında bilgiler aldı.

Kayseri Tuzla gölü Haberi

Kayseri Tuzla gölü

Sarıoğlan'daki Tuzla Gölü'nün çamuru, cilt sorunlarına karşı doğal kozmetik ve şifa kaynağı olarak ügi görüyor. Çamuru bazı termal merkezlerde olduğu gibi eleyip, şişeledikten soma 'Doğal kozmetik: Tuzla çamuru' adıyla pazarlayarak bölgeyi kalkındıracak, yeni iş olanakları yaratacaklarım belirten Sanoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, Tuzla Gölü'nü bir bütün olarak değerlendirilecekleri bilgisini verdi. Doğan konuyla ilgili şunlan söyledi: "MTA'dan burarım tahlillerini istedik. Tahlillerin olumlu çıkması durumunda, ramımı pazarlayacağız. Halkımız, gölün çamur ve tuzunun şifalı olduğunu, şifa bulduklarım söylüyor. Ama, biz tahlü sonucu karar vereceğiz. Kaymakamlık, ilçe belediyemiz, ve büyükşehir belediyemizle burada ciddi yatırımlar yapmaya başlayacağız. Tuzla Gölü doğal şifa jfc termal kaplıca merkezi olacak"...