04 / 05 / 2024

Kayseri Yahyalı projeleri

Kayseri Yahyalı projeleri

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yahyalı meydan düzenleme çalışmalarının temel atma törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yahyalı’nın vitrini olacak bir projeyi ilçeye kazandıracaklarını belirtti.

Kayseri Yahyalı'da 2017 projeleri konuşuldu!

Yahyalı Belediyesi Başkanı Esat Öztürk, Kayseri Büyükşehir Meclis Üyeleri ile birlikte istişare toplantısı yaptı. Başkan Esat Öztürk, 2017 yılında yapılması planlanan projelerin görüşüldüğü toplantıda açıklamalarda bulundu.

Kayseri'de 4 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan son dakika deprem açıklaması geldi. Paylaşılan detaylara göre Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Kayseri'de imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 13 Aralık'ta!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yahyalı'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret alanı ve akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı.

Kayseri'de imarlı iki arsa satılacak!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yahyalı Çiğilli Mahallesi'nde yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. 

TOKİ Kayseri Yahyalı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Yahyalı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Yahyalı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Yahyalı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Yahyalı sosyal konut projesi

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yahyalı Belediyesi kapalı pazar yeri açılışı ve araç tanıtım törenine katıldı. Özhaseki, Yahyalı Devlet Hastanesi'nin 1 hafta sonra hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kayseri'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri İli, Yeşilhisar, Yahyalı ve Develi ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kayseri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Kayseri 2020 başvuru belgeleri neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Kayseri 100 bin sosyal konut 2020 detayları....

Kayseri Sahabiye dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan  Sahabiye Kentsel Dönüş Projesi için imzalar atıldı. Projede 218 konut ve 18 dükkan yer alacak.

Kayseri Yahyalı projeleri Haberi

Kayseri Yahyalı projeleri

Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Vali Vekili Mehmet Emin Avcı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları, Yahyalı protokolü, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.


Törende bir konuşma yapan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Meydan Projesi’nin ilçeye çok yakışacağını ifade ederek, “İlçemize yapılan pek çok yatırımda emeği geçen ve her zaman bize ağabeylik yapan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.


“Kayseri’nin en büyük yatırımcı kuruluşuyuz”


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de yaptığı konuşmada Kayseri’nin en büyük yatırımcı kuruluşu olan Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarına hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Her hafta farklı bir yerde temel attıklarını ya da bir açılış...