29 / 04 / 2024

kayseri yalıtım firmaları

kayseri yalıtım firmaları

Hatek Yalıtım, hem binaların yalıtımını yapacak hem de yapılara yeni bir soluk getirecek. Organize Sanayi Bölgesi’nde ürettiği ürünleri ile Kayseri’nin yüzünü yenilemeye başlayan şirket, 5 milyon liralık bir yatırımı da hayata geçirmeyi planlıyor.

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

ODE Yalıtım'dan inşaat projelerinde verimliliği artıracak çözümler!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı beş kıtada yer alan 75’in üzerindeki ülkede yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım, dijital dönüşümü ve sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek “ODE BIM Kütüphanesi”ni oluşturdu.

Gizem Özgüney, ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu...

Isı yalıtım sektörü 2019'da verimliliğe odaklandı!

Isı yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından Austrotherm Türkiye’nin Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu’nın 2018 yıl değerlendirmesi ve 2019 öngörülerini paylaştı.

4. Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri gerçekleştirildi!

Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri, İZODER, Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile Kayseri’de gerçekleştirildi..

Şehir hastanelerinin yalıtımında ODE tercih ediliyor!

ODE Yalıtım, Türkiye’nin en büyük projeleri Ankara Bilkent, Adana, Kayseri, Eskişehir ve Bursa Ali Osman Sönmez hastanelerinin ısı ve su yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.

ODE Yalıtım Eğitim ve Gelişim Programı Eskişehir’de!

Yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından olan ODE, çalışanlarının eğitimine ve gelişimine öncelik veriyor. Şirket, bu kapsamda Eğitim ve Gelişim Programı’nın ikincisini Eskişehir’de düzenledi.

Canpa’dan üniversitelilere ''ısı yalıtımı'' eğitimi!

Türkiye’nin öncü yalıtım firmalarından Canpa, üniversite - özel sektör iş birliği kapsamında Başkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerine ısı yalıtımı konusunda eğitim verdi.

Mersin'de binalarda ısı yalıtımı semineri düzenlendi!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) firmalarından Teknopanel sponsorluğunda, "EPS Mantolama Sistemi ile Binalarda Isı Yalıtımı ve Enerji Tasarrufu" başlıklı seminer düzenlendi.

Binalarda yalıtım zorunlu mu gösteriliyor?

Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğunu kötüye kullanan bazı firmalar, yalıtım yapmak zorunluymuş gibi gösterip vatandaşın cebini boşaltıyor

Mehmet Özcan: Isı yalıtımı dünya dünya için hayati önem taşıyor!

Yalıtım sektörünün lider firmalarından Canpa'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan, ısı yalıtımının, tüm dünya ve insanlık için hayati önemde olduğunu vurguladı.

Bina yalıtımında tek kat sıva dönemi başlıyor!

İNŞAAT ve madencilik sektörünün öncü firmalarından OKKA Group'un, binalar için yapı ve yalıtım çözümleri sunan markası No1 ile "tek kat sıva" devri başlıyor.

Atergrup, yalıtım sektöründe iddiasını artırdı!

Bünyesinde Atersan, Aterstore, Aterinşaat, Aterenerji firmaları ve Atersolar, Aterbond, Atersan Akademi markaları bulunan Atergrup, yalıtım sektöründe de iddiasını sürdürüyor. Atersan akademiyle usta yetiştirme faaliyetlerini sürdürüyor.

kayseri yalıtım firmaları Haberi

kayseri yalıtım firmaları

Hatek Yalıtım, hem binaların yalıtımını yapacak hem de yapılara yeni bir soluk getirecek.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı kararla şehir merkezinde yapılacak olan modernizasyon çalışmalarında önemli rol üstlenen Hatek Yalıtım, hem binaların yalıtımını yapacak hem de yapılara yeni bir soluk getirecek. Organize Sanayi Bölgesi’nde ürettiği ürünleri ile Kayseri’nin yüzünü yenilemeye başlayan şirket, 5 milyon liralık bir yatırımı da hayata geçirmeyi planlıyor.


Kayseri’de ‘Dekora’ markası ile xps ve eps yalıtım ürünlerinden dekoratif dış cephe kaplama ürünleri ürettiklerini belirten Hatek Yalıtım’ın sahibi Gökhan Gökmen, gösteriş ve sağlamlık kattıkları binalara kentin tarihi dokusu ile ön planda olan meydanını da eklediklerini söyledi. Firmalarının, “Alp Yapı Malzemeleri Limitet Şirketi” olarak 1998’de kurulduğunu ve ısı yalıtım levhaları alanında Türkiye’de ilk üretim yapan isimler arasında yer aldıklarını söyleyen Gökmen,...