11 / 05 / 2024

kayseri yenimahalle konağı

kayseri yenimahalle konağı

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı bugün ihaleye çıkıyor!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 147:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye hükümet konağı!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri Etnografya Müzesi açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tarihi Güpgüpoğlu Konağı’ndaki Etnografya Müzesi’nin yeniden açılışı sebebiyle gerçekleştirilen törene katıldı.

Kayseri Kocasinan'daki Jandarma Konağı restore ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, 2 asırlık tarihi Jandarma Konağı’nI restore ediyor.

Kayseri Cırgalan semt konağına kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi Cırgalan Mahallesi’ne semt konağı inşa ediyor

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Yenimahalle İvedik Köy Konağı hizmete açıldı!

Yenimahalle İvedik Köy Konağı vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa; Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldı.

Yenimahalle Hükümet Konağı'nda son viraj!

Yıllarca atıl durumda kalarak madde bağımlılarının meskeni haline gelen ve 2015 yılında Yenimahalle Belediyesi'nin çabaları sonucu yıkılan eski 50'nci Yıl Yetiştirme Yurdu arsasında yapılması planlanan Yenimahalle Hükümet Konağı için geri sayım başladı.

Yenimahalle İvedik Köy Konağı tamamlandı!

Yenimahalle Belediyesi’nin, mahalle kültürünün kaybolmaması, dostluk, komşuluk ve dayanışma ilişkilerinin devam edebilmesi amacıyla başlattığı mahalle evleri projesi kapsamında yapılan İvedik Köy Konağı tamamlandı.

Melikgazi'deki Filintanın Konağı restore edilecek!

MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gülük Mahallesinde yer alan, Kayseri kültür yapıları içinde nadir sivil eserlerden biri olan ve 'Filintanın Konağı' olarak bilinen yapının aslına uygun olarak onarılıp hizmete sunulacağını bildirdi.

Kayseri Melikgazi Semt Polikliniği'nin temeli atıldı!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan semt polikliniğinin temel atma törenine ve Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Mevlana Mahallesi Semt Konağı'nın açılış törenine katıldı.

Kayseri Kayabaşı Semt Konağı hizmete açıldı!

Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Kayabaşı Semt Konağı'nın açılışı yapıldı. 680 metrekare kapalı alanda inşa edilen semt konağı yaklaşık 800 bin TL’ye maloldu.

kayseri yenimahalle konağı Haberi

kayseri yenimahalle konağı

Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye’ye örnek bir ilçe oluşturmak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayarak, Kocasinan’ın yeşil dokusunu dünya normlarının üzerine çıkarttıklarını söyledi.


Törende bir konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 16 Nisan’da milletin karar vereceği bir seçim olacağını vurgulayarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Türkiye’ye sağlayacağı katkılar hakkında bilgiler verdi. Bakan Özhaseki, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için ‘Evet’ denmesinin nedenlerini 3 konu başlığı altında aktardı. Bakan Özhaseki, şunları kaydetti: “Güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için 16 Nisan’da milletin vereceği karar tarihi önem taşıyor. Millet, 16 Nisan’da sandık başına gittiğinde kendini...