04 / 05 / 2024

Kayzem Kaydırmaz Zemin İnşaat adres

Kayzem Kaydırmaz Zemin İnşaat adres

Kayzem Kaydırmaz Zemin İnşaat İş Güvenliği Anonim Şirketi, Aziz Kurtay, Uğur Çam tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ocak'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Hakmar'da güneşlik 129 TL, tül 169 TL, kaydırmaz halı 219 TL! Hakmar 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Hakmar'da güneşlik 129 TL, tül 169 TL, kaydırmaz halı 219 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Hakmar 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hasan Akgün: Binalarda kaygan malzeme kullanılamayacak!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçe sınırlarında yeni yapılacak olan binaların giriş, koridor ve ortak yürüme alanlarında kaydırmaz malzeme kullanmayanlara yapı kullanma belgesi vermeyecek.

GEA Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GEA Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta, Massimo Voynas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Zemin mekaniği inşaat mühendisliğinin olmazsa olmazı!

Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Feyza Çinicioğlu, Türkiye'nin zemin algısını ve yapılaşmada geoteknik disiplinin önemiyle ilgili sorularımızı yanıtladı...

Gölcük Mamuriye’de zemin etüdü çalışması başlatıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Gölcük’te meydana gelen heyelanın sebebini araştırmak ve gerekli önlemleri almak için çalışmalara başladı.

Zemin katta oturmanın dezavantajları!

Zemin katta oturmanın dezavantajları kişiden kişiye değişebileceği gibi, yer aldığı apartmana göre de değişkenlik gösteriyor. Peki, Zemin katta oturmanın avantajı var mıdır? Zemin katta oturmanın dezavantajları nelerdir?

Zemin katta oturanların hakları!

Apartmanda bağımsız bölümlerin sahipleri, kat maliki olup; apartmanda eşit hak ve sorumluluklara da sahip olmuş oluyor. Peki, zemin katta oturanların hakları nelerdir? Çatı katında oturanların hakları nelerdir?

Emeklilik fonları kamu altyapı projelerine kaydırılabilir!

Türkiye’nin G20 başkanlığında kilit alanlara odaklanacaklarını söyleyen Babacan, yatırımlara dikkat çekti. Babacan, “Ülke fonları ve emeklilik fonları kamu altyapı projelerine kaydırılabilir” dedi..

Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde, Mehmet Aral Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kentsel dönüşüm için zemin etütleri başladı!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Suçıkan Mahallesi'ne yapılacak olan 152 adet konutların zemin etütlerinin başladığını, TOKİ ve Belediye iş birliği içerisinde bu alanda çok lüks binaların yükseleceğini söyledi.

Afyon'da kentsel dönüşüm için zemin etüdü çalışmaları başladı!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Suçıkan Mahallesi'ne yapılacak olan 152 adet konutların zemin etütlerinin başladığını, TOKİ ve Belediye iş birliği içerisinde bu alanda çok lüks binaların yükseleceğini söyledi.

TOKİ Dinar Konutları'nın zemin etüdü çalışmaları başladı!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Suçıkan Mahallesine yapılacak olan 152 adet konutların zemin etütlerinin başladığını, TOKİ ve Belediye iş birliği içerisinde bu alanda çok lüks binaların yükseleceğini söyledi.

Ünidizayn Zemin Mühendislik ve Müşavirlik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ünidizayn Zemin Mühendislik ve Müşavirlik Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Dağıç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi'nde kuruldu.

Kayzem Kaydırmaz Zemin İnşaat adres Haberi

Kayzem Kaydırmaz Zemin İnşaat adres


Kayzem Kaydırmaz Zemin İnşaat İş Güvenliği Anonim Şirketi, Aziz Kurtay, Uğur Çam tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Kayzem Kaydırmaz Zemin İnşaat İş Güvenliği Anonim Şirketi iş konusu; İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ 1. Kimyevi sıvı maddeleri kullanmak suretiyle sanayi, ticari ve hizmet sektörüne ait işyerleri ile konut ve benzeri tüm yerleşim yerlerinin zemin kullanım alanlarının yüzeylerinin kaplanma işlemlerini yapmak, yaptırmak. 2. Islak ve kuru zeminlerde, Açık ve kapalı alan zeminlerinde her türlü kullanılan kaydırmazlık solüsyon, bant, sprey vb. ürünlerin alımını, satımını, pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını yapmak. 3. Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda duvar kağıdı, tekstil duvar kaplamaları, kauçuk yer döşemeleri ve paspaslar ile plastik zemin, duvar veya tavan kaplamaları parkende ve toptan ticareti, 4. Her türlü konut,...