19 / 05 / 2024

kazakistan 2014 yatırımları

kazakistan 2014 yatırımları

Ekonomik, sanayi ve kültürel ilişkileri geliştirmek amacıyla Kocaeli’ne gelen Kazakistan Cumhuriyeti Kızılorda Valisi Köşerbayev Krımbek Eleuoviç ve Kızılorda Kocaelili işadamlarını Kazakistan’a yatırım yapmaya davet etti.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Kazakistan'da konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Kazakistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve küresel ekonomik krizin etkisine rağmen konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

Kazakistan'da yatırımlar 5 kat arttı!

Kazakistan'da, doğrudan yatırım miktarı yılın ilk yarısında 2015'in aynı dönemine göre 5 kat artarak 5 milyar 7 milyon dolar oldu.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Özel sektör inşaat yatırımları büyümeye devam ediyor!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Türkiye rüzgar yatırımlarında Avrupa'da 5'inci oldu!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliğinden, 2014 yılında rüzgar enerjisi yatırımlarında Türkiye 'nin, Avrupa 'da beşinci, dünyada onuncu sırada yer aldığı bildirildi.

Temiz enerji yatırımları arttı!

Yenilenebilir enerji yatırımları 2014’te yüzde 16 oranında artış göstererek 310 milyar dolara yükseldi. Yatırımlarını tetikleyen en önemli unsur ABD ve Çin’deki güneş enerjisi yatırımları oldu

Netsel Turizm Yatırımları değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Netsel Turizm Yatırımları A.Ş 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Açıklama ve değerleme raporu şöyle...

İZSU 2015'teki yatırımları için 593 milyon lira kaynak ayırdı!

2014 yılı boyunca kente 267 milyon liralık yatırım yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2015 bütçesinden de yatırımlar için 593 milyon lira kaynak ayırdı.

Deloitte yabancı yatırımları yüzde 54 arttı!

Deloitte yabancı yatırımları yüzde 54 arttı. DELOITTE Türkiye’ nin raporuna göre, iki seçime ve gelişmekte olan piyasalardaki likidite baskısına rağmen 2014 yılında yatırımcılar, Türkiye’den vazgeçmediler.

Doğu'da gayrimenkul yatırımları artacak!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, konutta 2014'te ertelenen talebin yeni yılda sektörde büyümeye etki edeceği düşüncesinde. Tanes gelecek dönemde ise yatırımların Doğu'ya kayacağını söyledi.

kazakistan 2014 yatırımları Haberi

kazakistan 2014 yatırımları



Kazakistan Cumhuriyeti Kızılorda Valisi Köşerbayev Krımbek Eleuoviç ve Kızılorda protokolünden oluşan heyet Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Ekonomik, sanayi ve kültürel ilişkileri geliştirmek amacıyla Kocaeli’ne gelen Kızılorda Valisi Eleuoviç, Kocaelili işadamlarını Kazakistan’a yatırım yapmaya davet etti.



SANAYİCİ VE İŞADAMLARIYLA


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kazakistan Cumhuriyeti Kızılorda Valisi Köşerbayev Krımbek Eleuoviç ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Eleuoviç’e ziyareti sırasında Kızılorda idari Departman Müdürü Abdualiyev Aidar Seysenbekoviç, Daire Başkan Yardımcısı Delmuhanov Marat Nursayinoviç ile sanayici ve iş adamları eşlik etti. Ziyarette Büyükşehir Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve AB Dış İlişkiler Şube Müdürü Bilal Barış da hazır bulundu.



BUSİNESS FORUM’A DAVET


Kazakistan’daki yatırım fırsatlarını anlatarak işadamlarını Kazakistan’a yatırım yapmaya çağıran Eleuoviç, Başkan Karaosmanoğlu’nu önümüzdeki ay Kazakistan Kızılorda’da düzenlenecek...