29 / 04 / 2024

Kazan Belediyesi binaları

Kazan Belediyesi binaları

KAZAN Belediyesi, ilçede yaptıkları binaların dış estetiğine önem veren ve çevre düzenlemesini en iyi şekilde yapan müteahhitleri ödüllendirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Başakşehir Belediyesi'nin kiraladığı binalar meclis gündeminde!

Başakşehir Belediyesi tarafından millet kıraathanesi olarak kiralanan binalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB'nin aldığı TÜRGEV binaları Beyoğlu Belediyesi'ne geri mi verilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV'den geri aldığı binalar meclis kararıyla Beyoğlu Belediyesi'ne verilmek isteniyor. CHP İBB Meclis üyesi İnan Güney konuya ilişkin, "CHP'liler buna müsaade etmeyeceğiz" dedi...

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaları yıkıyor!

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaların yıkımına devam ediyor. Konuyla ilgi Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, 'Vatandaşlarımız yıkım sırasında gerekli önlemlerini alsın ve yıkım ekibine zorluk çıkartmadan yardımcı olsunlar' açıklamasını yaptı.

Bakanlık sayımızın azalmasıyla kazanılan binaları değerlendirdik!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bakanlık sayımızın 16'ya düşmesiyle birlikte kazanılan binaları değerlendirdik, planlaması yapıldı. Bundan böyle kiracı olan yerlerin tamamından çıkmak suretiyle onları buralara taşıyarak buradan da çok ciddi bir tasarrufta bulunduk." dedi.

Çekmeköy Belediyesi'nden yeni nesil binalar için teknik eğitim!

İstanbul Valiliği, Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi'nin iştirakçi olduğu Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi” açılış toplantısı yapıldı.

Ankara Kazan'da 20 milyon metrekarede imar revizyonu yapıldı!

Kazan Belediye Başkanı Ertürk, büyük bir risk alarak elini taşın altına koydu ve imarda revizyona gidilmesini istedi. Kazan’da site tarzı, yüksek katlı binaların yapımı için hazırlanan yeni imar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.

Ordu'daki binaların dış cepheleri iyileştiriliyor!

Ordu’yu daha yaşanılabilir bir kent yapma amacıyla çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, binaların dış cephelerinde iyileştirme projesi başlattı. Yapılan ankette vatandaşlar beyaz renk ağırlıklı projeleri tercih etti.

Maltepe Belediyesi'nden muhtarlık binalarına destek!

Maltepe Belediyesi Meclisi, nisan ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Ziya Hayırlıoğlu başkanlığında toplanan meclis, muhtarlık binalarının bakım ve onarımının belediye tarafından yapılmasını karara bağladı...

Ankara Kazan'da en iyi mimar ve müteahhitler belirlendi!

Kazan Belediyesi 2015 yılının en iyi mimar ve müteahhitlerini belirledi. 362 bina arasında yapılan elemelerde dış cephede kullanılan renkler ve mimari bütünlüğünden dolayı 3 bina Kazan'ın en iyi binası seçildi.

Malatya Darende Belediyesi, tehlikeli binaları yıkıyor!

Darende Belediyesi, 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 39. maddesine istinaden yıkım raporu tutulan ve tehlike arz eden metruk binaları yıkıyor. Ev sahibi Söylemez, “Bizim ev, Darende’nin en eski eviydi." dedi.

Kazan Belediyesi binaları Haberi

Kazan Belediyesi binaları

2014 yılında inşaatını tamamlayarak yapı kullanım izin belgesi alan 62 inşaat arasında yapılan seçimle en başarılı 3 müteahhit belirlendi. 5 kişilik komisyon tarafından yapılan seçimde çok katlı binada iç-dış estetik ve çevre düzenlemesi, modern görüntü, kullanılan malzeme kalitesi gibi kriterler dikkate alındı. 




Yapılan değerlendirmede Mustafa Erol (Aydın İnşaat) birinci olurken, Adem Türkün (Türkün İnşaat) ikinci, Harun Atlı (Atlı Tarım ve İnşaat) da üçüncü oldu. Plaketleri Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ünal ve Hüseyin Bayar tarafından verildi. Çevreye duj'arlı binalar yaparak örnek ve yaşanabilir mekanlar oluşturdukları için müteahhitleri tebrik eden Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Biz belediye olarak şehrin estetiğine önem veriyoruz. İnsanların yaşadığı binaların beton yığını olmasını istemiyoruz. Estetik görünüm ve çevre düzenlemesi bakımından öne çıkan güzel...