16 / 05 / 2024

Kazan Belediyesi çevreci projeler

Kazan Belediyesi çevreci projeler

Kazan Belediyesi 'Ambalaj Atıklarını Ekonomiye Kazandırmak' için yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Başkan Lokman Ertürk, "Çevreci duyarlılığıyla daha yeşil, daha temiz Kazan önceliğimizdir" dedi.

Kanal İstanbul ile hangi ülkeler kazanç sağlayacak?

Kanal İstanbul'un çevreci proje olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, mega proje ile tüm Karadeniz ülkelerin kazançlı olacağı dile getirdi. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Bakanlığın dönüşüme desteği büyük bir kazanımdır!

Kocasinan Belediyesi Şubat Ayı meclis toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kocasinan’da kentsel dönüşümle ilgili yapılacak tüm çalışmalara destek olması, Kayseri adına büyük bir kazanım olduğunu belirtti.

Sarıyer Belediyesi hizmet binası açıldı!

Sarıyer Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı. Yeni hizmet binasıyla ilgili bilgi veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç "Bina, büyüklüğü, içerdiği fonksiyonları, engelsiz, çevreci, ilk yeşil kamu binası olmasıyla sadece Türkiye'de değil, dünyada bir ilktir" dedi.

Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin modern projesi Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu.

Ankara-Kazan yolu genişletilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Kazan Belediyesinin çalışmaları neticesinde ilçenin çehresinin değiştiğine dikkati çeken Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Kazan yolunun genişletileceğini söyledi...

İzmir Konak ve Karşıyaka tramvay çalışmaları devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, "çevreci" ve "konforlu" ulaşım hedefi doğrultusunda yapımına başladığı Konak ve Karşıyaka tramvaylarının inşaat çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ankara Kazan'da 20 milyon metrekarede imar revizyonu yapıldı!

Kazan Belediye Başkanı Ertürk, büyük bir risk alarak elini taşın altına koydu ve imarda revizyona gidilmesini istedi. Kazan’da site tarzı, yüksek katlı binaların yapımı için hazırlanan yeni imar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.

Bodrum Torba İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım Tesisi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Torba Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım tesisinin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle yapıldı.

Ankara Kazan'da en iyi mimar ve müteahhitler belirlendi!

Kazan Belediyesi 2015 yılının en iyi mimar ve müteahhitlerini belirledi. 362 bina arasında yapılan elemelerde dış cephede kullanılan renkler ve mimari bütünlüğünden dolayı 3 bina Kazan'ın en iyi binası seçildi.

Çanakkale Belediyesi'nden çevreci bir yatırım daha!

Çanakkale Belediyesi, çevre konusunda tesis için ihaleyi kazanan Arges Arıtma önemli bir adım daha attı. Atık Su Makine Sanayi Ltd. Şti. ile sözleşme Arıtma Tesisi'nde gerçekleşen işlem imzalandı.

Kazan termal turizmde Ankara'nın gözdesi oldu!

Mineral değerleri bakımında Türkiye'nin en değerli 4 suyu arasında gösterilen termal suya kavuşmasının ardından bu alanda yatırımlarına ağırlık veren Kazan Belediyesi ilk olarak 5 yıldızlı termal turizm ve sağlık merkezi temelini attı.

Ankara Kazan Belediyesi yeni binaya taşındı!

Ankara’nın Kazan İlçesi’nde Kazan Belediyesi tarafından yaptırılan belediye Hizmet binasında tamamlandı. Geçici kabulü yapılan binada birimler taşınmaya başladı.

Kazan Belediyesi çevreci projeler Haberi

Kazan Belediyesi çevreci projeler



Kaza  Belediyesi, ÇEVKO (Çevre Koruma ve Ambalaj Atıklarını Değerlendirme Vakfı) Serhat Atık firmasıyla çevreci ve yeni bir projeyi hayata geçirdi. Proje kapsamında firma ekipleri kapı kapı dolaşarak, çöplerin kaynağında ayrıştırılması konusunda vatandaşları broşürlerle ve yüz yüze görüşmelerle bilinçlendirecek. Tanıtıma TOKİ Bloklarında başlayan ekipler, 5 gün boyunca tüm Kazan'ı dolaşacak. Proje kapsamında atıklar, çöpten ayrı olarak biriktirilerek; her mahalleye yerleştirilen geri dönüşüm kutularında toplanacak. 

TOKİ konutlarından başlatılan çalışmalar nedeniyle bir açıklama yapan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, kısa süre önce atık yağ projesini uygulamaya koyduklarını hatırlatarak amaçlarının daha temiz bir Kazan olduğunu kaydetti. Ertürk, "Çevreci duyarlılığıyla daha yeşil, daha temiz Kazan önceliğimizdir. Çalışmalarımızı bu yönde geliştirmeye devam edeceğiz" dedi. 


Ticari...