29 / 04 / 2024

Kazan Belediyesi müteahhitlere ödül

Kazan Belediyesi müteahhitlere ödül

KAZAN Belediyesi, ilçede yaptıkları binaların dış estetiğine önem veren ve çevre düzenlemesini en iyi şekilde yapan müteahhitleri ödüllendirdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Bakanlığın dönüşüme desteği büyük bir kazanımdır!

Kocasinan Belediyesi Şubat Ayı meclis toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kocasinan’da kentsel dönüşümle ilgili yapılacak tüm çalışmalara destek olması, Kayseri adına büyük bir kazanım olduğunu belirtti.

Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin modern projesi Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu.

Ankara-Kazan yolu genişletilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Kazan Belediyesinin çalışmaları neticesinde ilçenin çehresinin değiştiğine dikkati çeken Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Kazan yolunun genişletileceğini söyledi...

Ankara Kazan'da 20 milyon metrekarede imar revizyonu yapıldı!

Kazan Belediye Başkanı Ertürk, büyük bir risk alarak elini taşın altına koydu ve imarda revizyona gidilmesini istedi. Kazan’da site tarzı, yüksek katlı binaların yapımı için hazırlanan yeni imar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.

Bodrum Torba İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım Tesisi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Torba Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım tesisinin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle yapıldı.

Ankara Kazan'da en iyi mimar ve müteahhitler belirlendi!

Kazan Belediyesi 2015 yılının en iyi mimar ve müteahhitlerini belirledi. 362 bina arasında yapılan elemelerde dış cephede kullanılan renkler ve mimari bütünlüğünden dolayı 3 bina Kazan'ın en iyi binası seçildi.

Kazan termal turizmde Ankara'nın gözdesi oldu!

Mineral değerleri bakımında Türkiye'nin en değerli 4 suyu arasında gösterilen termal suya kavuşmasının ardından bu alanda yatırımlarına ağırlık veren Kazan Belediyesi ilk olarak 5 yıldızlı termal turizm ve sağlık merkezi temelini attı.

Ankara Kazan Belediyesi yeni binaya taşındı!

Ankara’nın Kazan İlçesi’nde Kazan Belediyesi tarafından yaptırılan belediye Hizmet binasında tamamlandı. Geçici kabulü yapılan binada birimler taşınmaya başladı.

Ankara Kazan'da yapımı tamamlanan futbol sahası hizmete açıldı!

Ankara'nın Kazan ilçesinde yapımı tamamlanan yeni futbol sahası törenle hizmete açıldı. Sentetik futbol sahası Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kazan Belediyesi tarafından FİFA standartlarında yaptırıldı.

Kazan Belediyesi yeni binasına taşınıyor!

KAZAN Belediyesi kendi öz kaynakları ile Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) yaptırılan yeni hizmet binasında kapılar açıldı. Belediye Birim Müdürleri eski binadan yeni binaya taşınmaya başladı.

Buca Belediyesi kompost gübre tesisi kuruyor!

Buca Belediyesi ilçede budama ve çim atıkların geri kazanılmasını sağlamak için Kompost Gübre Tesisi kuruyor. Kaynaklar bölgesinde 200 metre karelik alana kurulacak tesiste çalışmalar başladı.

Muratpaşa Belediyesi yapı denetim firmaların takip ediyor!

Muratpaşa Belediyesi, İrfan Varol'un belediyelerin yeni yapılacak inşaatlar için bazı yapı denetim firmalarını işaret ederek, 20 milyon lira civarında haksız kazanç sağladığı iddiaları üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Kazan Belediyesi müteahhitlere ödül Haberi

Kazan Belediyesi müteahhitlere ödül

2014 yılında inşaatını tamamlayarak yapı kullanım izin belgesi alan 62 inşaat arasında yapılan seçimle en başarılı 3 müteahhit belirlendi. 5 kişilik komisyon tarafından yapılan seçimde çok katlı binada iç-dış estetik ve çevre düzenlemesi, modern görüntü, kullanılan malzeme kalitesi gibi kriterler dikkate alındı. 




Yapılan değerlendirmede Mustafa Erol (Aydın İnşaat) birinci olurken, Adem Türkün (Türkün İnşaat) ikinci, Harun Atlı (Atlı Tarım ve İnşaat) da üçüncü oldu. Plaketleri Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ünal ve Hüseyin Bayar tarafından verildi. Çevreye duj'arlı binalar yaparak örnek ve yaşanabilir mekanlar oluşturdukları için müteahhitleri tebrik eden Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Biz belediye olarak şehrin estetiğine önem veriyoruz. İnsanların yaşadığı binaların beton yığını olmasını istemiyoruz. Estetik görünüm ve çevre düzenlemesi bakımından öne çıkan güzel...