21 / 07 / 2024

Kazim Yurttapan

Kazim Yurttapan

Yurttapan İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazim Yurttapan tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Kongre Caddesi' nde kuruldu.

Toyre Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toyre Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Bozkurt tarafından kuruldu.

Noor İstanbul Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noor İstanbul Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kazim Kılıç ve Ameut Omanı ortaklığında kuruldu.

Musullu İnşaat Emlak Turizm Gıda Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Musullu İnşaat Emlak Turizm Gıda Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Musullu tarafından açıldı.

Kayalar2 İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar2 İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Kaya tarafından kuruldu.

Sebay Plastik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebay Plastik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Bayraklı tarafından kuruldu.

Kalben Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalben Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Aslan tarafından kuruldu.

Yıldırımlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırımlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazim Yıldırım, Cengiz Yıldırım, Aydın Yıldırım ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 24 Haziran'da Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Yurttapan İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurttapan İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazim Yurttapan tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Kongre Caddesi' nde kuruldu.

Taşdelen My House projesinde satışlar tamamlandı!

Yurttapan İnşaat'ın hayata geçirdiği Taşdelen My House projesindeki konutların tamamı satıldı. Projede toplam 48 adet daire yer alıyor

Yurttapan İnşaat Myhouse Çekmeköy'de 220 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Myhouse Çekmeköy'de 146 metrekare olan 3+1'ler 220 bin TL'ye satılıyor

Yurttapan İnşaat My House projesinde 180 bin TL"ye! Hemen teslim!

Temeli 2008'de atılan My House Konut Projesi'nde 125 metrekare olan 3+1'ler 180 bin TL'ye alıcılara sunuluyor

Taşdelen Myhouse'da 195 bin TL'ye 3+1!

Yurttapan İnşaat'ın 48 konuttan meydana gelen Taşdelen Myhouse adlı projesinde fiyatlara indirim yapıldı. Projede alanları 146 metrekare olan 3+1'ler 195 bin TL'ye satılıyor

Yurttapan İnşaat'tan çekmeköy My House'da son 6 konut! 220 bin TL'ye 3+1!

Yurttapan İnşaat'ın çekmeköy My House adlı projesinde son 6 konutun satışı devam ediyor. Hemen teslim edilen projede 146 metrekarelik 3+1'ler 220 bin TL'ye satılıyor...

Kazim Yurttapan Haberi

Kazim Yurttapan

Yurttapan İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazim Yurttapan tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Kongre Caddesi'nde kuruldu. 


Yurttapan İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...