19 / 05 / 2024

Kazımoğlulları İnşaat MEB ihale

Kazımoğlulları İnşaat MEB ihale

MİLLİ Eğitim Bakanlığı Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2014/89789 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi...

Türk iş adamlarına Moğolistan'dan yatırım çağrısı: Kentsel dönüşüm ve ulaşım tecrübelerinden yararlanmak isteriz!

Moğolistan İnşaat ve Şehircilik Bakanı Davaasuren Tserenpil, Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmesinde, Moğolistan'daki yatırım olanaklarına değindi ve Türk iş adamlarını Moğolistan'a davet etti. İşte ayrıntılar...

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürcüoğlu tarafından kuruldu.

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Yavuz Yazıcı tarafından kuruldu.

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Yavuz Yazıcı tarafından Pendik'te kuruldu.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli İle Fuad Kazımov ve Parı Kazımova tarafından kuruldu.

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de   3 milyon TL sermaye bedeli  ile  Büşra Oral tarafından kuruldu.

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tilbaç tarafından kuruldu.

Kazı İnşaat Metal Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazı İnşaat Metal Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuğay Savaş tarafından kuruldu.

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ünver tarafından kuruldu.

Kazımoğlulları İnşaat MEB ihale Haberi

Kazımoğlulları İnşaat MEB ihale

MİLLİ Eğitim Bakanlığı Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2014/89789 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi. 


Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürlüğü Hisarpark caddesi Karakuş Sokak No:12 Ulus Altındağ Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye sekiz firma teklif verdi. 

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 137.652,53 TRY olan ihaleye giren sekiz firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

2014 yılı ilköğretim okulları (Çankaya Ahmet Yesevi Ortaokulu, Mamak Toki Kusunlar Anaokulu, Mamak Şafaktepe İlkokulu, Çankaya Mesa Koru İlkokulu, Sincan Şehit Emrah Yiğit Anaokulu, Yenimahalle Hatice Sağlamer Anaokulu) paket 17 onarım işi için açılan ihalede sınır değer 105,123,00 TRY olarak belirlendi. 


En yüksek teklifin 253.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 113.000,00 TRY...