05 / 05 / 2024

KC Miraç Yapı adresi

KC Miraç Yapı adresi

KC Miraç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Köksal ve Cevat Gevrek ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Bağcılar, Yeni Mahallesi, Mesut Sokak'ta kuruldu.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Sinay Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Sinay Yapı Anonim Şirketi Beşikteş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Sinan Kaşıkcı ve Aydın Karlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Enco Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Enco Yapı Anonim Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Miraç tarafından kuruldu. 

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Miraç Pehlivan tarafından kuruldu.

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yesari Torin ve Miraç Yılmaz ortaklığında kuruldu.

KC İnşaat Polisan'a 125 bin TL'lik tazminat ödeyecek!

KC İnşaat ile Polisan Holding arasında 6 yıldır devam eden dava sonuçlandı. Mahkeme,  KC'nin Polisan’a 125 bin TL ödeme yapılmasına karar verdi. 

Mira Yapı Proje İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mira Yapı Proje İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Miraş Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miraş Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Melih Mirhan tarafından kuruldu. 

KC Miraç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KC Miraç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Köksal ve Cevat Gevrek ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Bağcılar, Yeni Mahallesi, Mesut Sokak'ta kuruldu.

Zonguldak'a yapılacak Kubbet-üs Sahra 6 ayda tamamlanacak!

Mescid-i Aksa Külliyesi'nde yer alan ve Hazreti Muhammed'in Miraç'a çıktığı yere yapılan Kubbet-üs Sahra'nın mimari açıdan birebir benzeri, Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde inşa edilecek. Mescidin 6 ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira satılık daire!

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1 dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Mira'dan yüksek yapılara iskelesiz çözümler!

Mira, iskele, vinç gibi geleneksel yöntemlerle ulaşılması mümkün olmayan yüksek ya da derin noktalarda yapılacak çalışmalar için farklı çözümler üretiyor.

Mira, yüksek yapılara iskelesiz çözüm sunuyor!

İp teknisyenlerinden oluşan 7 ortağın kurduğu Mira, iskele, vinç gibi geleneksel yöntemlerle ulaşılması mümkün olmayan yüksek ya da derin noktalardaki çalışmalar için farklı çözümler üretiyor.

KC Miraç Yapı adresi Haberi

KC Miraç Yapı adresi

KC Miraç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Köksal ve Cevat Gevrek ortaklığıyla 100 bin  TL sermaye ile 28 Mart'ta Bağcılar, Yeni Mahallesi, Mesut Sokak'ta kuruldu. 


KC Miraç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak, aldığı arsa ve araziler üzerinde binalar yapmak veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil...