17 / 05 / 2024

KCC Huzur Emlak Yapı İnşaat adres

KCC Huzur Emlak Yapı İnşaat adres

KCC Huzur Emlak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Mehmet Kaya, Zafer Gevrek tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ocak'ta kuruldu.

Emlak Konut Ankara’yı ayrıcalıklı yaşamla buluşturuyor!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut, 65 yıldır huzur, güven, mutluluk ve yaşam alanları inşa ediyor. Emlak Konut, Ankara’yı ayrıcalıklı yaşam konseptiyle buluşturuyor...

Açık mutfak eve huzur getiriyor!

CNR Emlak Fuarı’na katılan Hint astrolog Şebnur Kuran Balcı, "evlerin enerjisi" üzerine bilgiler vererek açık mutfakların eve huzur getirdiğini söyledi..

Ket Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ket Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Karakimseli ve Mehmet Serdar Koca ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Sarıyer, Huzur Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi'nde kuruldu.

CLK İnşaat Emlak GıdaTurizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Huzur Şubesi açıldı!

CLK İnşaat Emlak GıdaTurizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Huzur Şubesi, Ramazan Çelik Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beykoz, Çiftlik Mahallesi'nde açıldı.

Maslak, Ayazağa ve Huzur Mahallesi emlak ve çevre temizlik vergisini nereye ödeyecek?

Şişli'den Sarıyer'e geçen Maslak, Ayazağa ve Huzur Mahalleleri'ndeki ev sahipleri emlak ve çevre temizlik vergisi 2014 yılı 2'inci taksitini hangi belediyeye ödeyecek? İşte Ayazağa, Maslak, Huzur mahallelerinin ödeme yapacağı belediye...

Huzur Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bakırhan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu.

Atyrau Bir Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Atyrau Bir Emlak Yatırım Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel, Levent Eyüboğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Sarıyer, Huzur Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi'nde kuruldu.

KCC Huzur Emlak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KCC Huzur Emlak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Mehmet Kaya, Zafer Gevrek tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ocak'ta kuruldu.

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

KCC Huzur Emlak Yapı İnşaat adres Haberi

KCC Huzur Emlak Yapı İnşaat adres

KCC Huzur Emlak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Mehmet Kaya, Zafer Gevrek tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


KCC Huzur Emlak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


KCC Huzur Emlak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Yenimahalle Mesut Sokak,...