28 / 04 / 2024

keçesuyu evleri satılık daire

keçesuyu evleri satılık daire

Keçesuyu Evleri satılık daire ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da Seçkinler İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin yıl sonunda yapılmaya başlanması planlanıyor...

Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri satılık daire!

Seçkinler İnşaat projesi olarak yükselen Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri satılık daire tipleri 98 metrekarelik alana sahip olan 2 oda 1 salon tipi konutlar şeklinde müşterilere sunuluyor

Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri 'nde satışlar tamamlandı!

Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri 'nde yer alan konutların satışları tamamlandı, 83 konuttan meydana gelen projede anahtar teslimler 2013 sonunda gerçekleştirilecek, projedeki konutların tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Keçesuyu evleri gaziosmanpaşa satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde yükselen Keçesuyu evleri, Seçkin İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Keçesuyu evleri gaziosmanpaşa satılık daire fiyatları ve diğer bilgiler için haberimizi inceleyin...

Keçesuyu Evleri satılık daire!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa bölgesinde yükselen Keçesuyu Evleri satılık daire fiyatları ve daha fazla bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Seçkinler İnşaat Keçesuyu Evleri ödeme planı!

Seçkinler İnşaat Keçesuyu Evleri ödeme planı haberimizde yer alıyor. Seçkinler İnşaat Keçesuyu Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükseliyor...

Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa'da 265 bin TL'ye 2+1!

83 daire ve 1 dükkandan oluşan Keçesuyu Evleri projesinde yer alan dairelerin tamamı 2+1 olarak tasarlandı. Projede konutlar 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ankara Vadikent Evleri satılık!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde inşa edilen projede toplam 570 adet daire bulunuyor. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Ankara Vadikent Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Sultanbeyli İdilia Evleri satılık!

Sultanbeyli İdilia Evleri satılık daire fiyatları 226 bin TL'den başlıyor ve 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Proje 7 konut bloğu ve 1 ticari blok olarak hayata geçiriliyor.

Zekeriyaköy Köy Evleri satılık daire!

Zekeriyaköy Köy Evleri satılık daire fiyatları 550 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Terrace Mix Evleri satılık!

Terrace Mix Evleri satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje metro ve metrobüse yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Körfezkent 4 Evleri satılık!

Körfezkent 4 Evleri satılık daire fiyatları 165 bin TL ile 617 bin TL arasında değişiyor. 1.096 tane daire ve 28 tane ticari birimden meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar Evleri satılık!

İş GYO Manzara Adalar Evleri satılık daire fiyatları 267 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Bakırköy Semerkand Line Evleri satılık!

Bakırköy Semerkand Line Evleri satılık daire fiyatları 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 50 peşinat ödenmesi durumunda kalan bedel için firma bünyesinde kredi imkanı sağlanıyor.

Sur Yapı Vitrin Evleri satılık!

Sur Yapı Vitrin Evleri satılık daire sayısı 289 olarak belirlendi. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede daire fiyatları 287 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Tekfen Hep İstanbul Evleri satılık!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanan Tekfen Hep İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 193 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerim Nisan 2017'de yapılması planlanıyor.

YDA Park Avenue Evleri satılık!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hayata geçirilen YDA Park Avenue Evleri satılık daire fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 133 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Kestanepark Evleri satılık!

Kestanepark Evleri satılık daire alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

Sky Bahçeşehir Evleri satılık!

Sky Bahçeşehir Evleri satılık daire tipleri arasında 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı alternatifler yer alıyor. Projenin ön talep süreci devam ediyor.

Mesa Çamlıca Evleri satılık!

Mesa Çamlıca Evleri satılık daire büyüklükleri 240 metrekareden başlıyor ve 950 metrekareye kadar ulaşıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 113 adet daire yer alıyor.

keçesuyu evleri satılık daire Haberi

keçesuyu evleri satılık daire

Keçesuyu Evleri satılık daire bilgileri kapsamında projedeki dairelerin tümü 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje Gaziosmanpaşa'da yükseliyor.


Seçkinler İnşaat imzası taşıyan Keçesuyu Evleri, 17 katlı tek blok olarak planlandı. Projede toplam 98 adet konuta yer verildi. 


7 bin 500 metrekare inşaat alanı bulunan Keçesuyu Evleri'nde yer alan 2 oda 1 salon konutların büyüklükleri 98 metrekare.


Keçesuyu Evleri satılık daire


Keçesuyu Evleri satılık daire bilgileri doğrultusunda projedeki dairelerin tümü satıldı. Projede sosyal olanaklar olarak basketbol sahası, fitness center, voleybol sahası ve sauna gibi imkanlar bulunuyor.


Keçesuyu Evleri adres: Yenimahalle 507 Sok. No:4 Küçükköy, Gaziosmanpaşa, İstanbul



Telefon: (0212) 649 3030

Web adresi: http://www.seckinler.com.tr

Gizem...