28 / 04 / 2024

Seçkinler İnşaat Keçesuyu Evleri ödeme planı!

Seçkinler İnşaat Keçesuyu Evleri ödeme planı!

Firma: Seçkinler İnşaat

Proje: Keçesuyu Evleri

Seçkinler İnşaat Keçesuyu Evleri ödeme planı haberimizde yer alıyor. Seçkinler İnşaat Keçesuyu Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükseliyor...




7 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan  Keçesuyu Evleri  projesi  Seçkinler İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Keçesuyu Evleri İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa ilçesinde yükseliyor.


Seçkinler İnşaat Keçesuyu Evleri ödeme planı bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa daire tipi olarak yalnızca 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Tek blok olarak inşa edilen Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa projesinde blok kat yüksekliği 17 olarak belirlendi. Seçkinler İnşaat Keçesuyu Evleri daireler 96 metrekare olarak tasarlandı.


Seçkinler İnşaat Keçesuyu Evleri ödeme planı!


Seçkinler İnşaat Keçesuyu Evleri ödeme planı!


Seçkinler İnşaat Keçesuyu Evleri satışları tamamlandığı için Seçkinler İnşaat Keçesuyu Evleri ödeme planı ile ilgili bilgi verilmiyor. 83 konutun yer aldığı Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa'da 1 adet dükkan mevcut.


Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa satış ofisi ile 0212 649 30 30 telefonunu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa teslimleri 2013 yılının sonunda yapılması planlanıyor.


Seçkinler Keçesuyu Evleri iletişim bilgileri

Telefon: 212 649 3030

Web adresi: http://www.seckinler.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön