27 / 04 / 2024

Keçi Adası

Keçi Adası

Keçi adasına yapılan inşaatın çevreye zarar verdiğini belirten vatandaşlar, durdurulmasını istedi. Adadaki inşaata çevrecilerden tepki Marmaris Körfezi'ndeki Keçi adasındaki inşaat faaliyetleri, çevreci derneğinin tepkisine yol açtı.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Söke, Kuşadası ve Efeler kentsel dönüşüm için onay bekliyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Söke, Kuşadası ve Efeler'de kentsel dönüşüm projelerinin iki yıldır imar revizyonları Meclis'ten geçmediği için başlatılamadığını söyledi.

Keçiören Belediyesi'nden düğün salonu ve otopark ihaleleri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Keçiören Kavacık Subayevleri ve Esertepe mahallelerinde düğün salonu ve kapalı otopark yaptıracak. Gayrimenkullerin kiralama işinin toplam bedeli 19 milyon 455 bin 979 TL olarak belirlendi.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum 2 Mayıs'ta!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Ankara Keçiören Cumhuriyet Kulesi patlatma yöntemiyle yıkılacak!

Yapımı yılan hikâyesine dönen Keçiören'deki Cumhuriyet Kulesi ile ilgili beklenen rapor hazırlandı. Keçiören Belediye Başkanı Ak kulenin önümüzdeki aylarda patlatma yöntemi ile yıkılacağını söyledi.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 1. oturumu bugün saat 15.00'de yapılacak.

Keçiören'de konutların değeri her gün artıyor!

Andy-Ar'ın Ankara'da yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans' araştırmasında en başarılı ilçe belediye başkanları arasında yer alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bölgedeki projeleri anlattı. İşte o haber...

Ankara Keçiören Meydanı metrodan önce trafiğe açılacak!

Keçiören'de metro yaya çıkışlarını da içine alan 20 bin metrekarelik bölgede meydan çalışmaları hızlandı. Yeşil alan ve zemin düzenlemeleri devam ediyor.

Ankara Keçiören'e yeni meydan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören'e yeni bir meydan kazandırılması için çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin girişindeki yaklaşık 20 bin metrekarelik alana dekoratif aydınlatma direkleri yerleştirildi, zemin ve yeşil alan düzenlemeleri de devam ediyor.

Alparslan Doğan: Keçiören'de kentsel dönüşüm şart!

Ozdoğan Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Doğan, Türkiye'nin en kalabalık ikinci ilçesi konumunda bulunan Keçiören'deki emlak sektörüyle ilgili Habervaktim'e çarpıcı bilgiler verdi.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası'nda hastane yaptıracak!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 1. oturumu 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Keçiören Dünyagöz hizmete girdi!

Dünyagöz Hastaneler Grubu, Tunus Caddesi ve Sincan şubelerinin ardından başkentteki üçüncü merkezini Keçiören'de hizmete açtı. Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun Keçiören şubesi, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin katıldığı törenle hizmete girdi.

Keçiören Ovacık'ta 14 yıllık arsa inadı!

Keçiören Ovacık Mahallesi'ne 2002 yılında imar verilmesine rağmen 14 yıldır mahalle sakinleri evlerini yapmak için ruhsat verilmesini bekliyor. İmara itiraz eden bir kişi yüzünden Ovacık Mahallesi'ne tam 14 yıldır ruhsat verilmiyor.

Keçi Adası Haberi

Keçi Adası

Keçi adasına yapılan inşaatın çevreye zarar verdiğini belirten vatandaşlar, durdurulmasını istedi. 

Adadaki inşaata çevrecilerden tepki Marmaris Körfezi'ndeki Keçi adasındaki inşaat faaliyetleri, çevreci derneğinin tepkisine yol açtı. Marmaris Çevrecileri Derneği Başkanı Ahmet Kutengin, Keçi adasındaki tadilat çalışmalarının ihale şartnamelerine aykırı yürütüldüğünü savunarak faaliyetlerin durdurulmasını istedi. Fenerin yapılan tadilatlarla restoran şeklini aldığını ileri süren Kutengin, "Bu çevre tahribatının bir an önce durdurulması için yetkilileri harekete geçmesini bekliyoruz"...