26 / 07 / 2024

Keçiöre Ovalife teslim tarihi

Keçiöre Ovalife teslim tarihi

MZB İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ankara Ovalife projesi 156 adet daire ve 5 bin metrekare ticaret alanlarından meydana geliyor. İşte Ovalife fiyat listesi...

Keçiören emlak satışında zirvede!

TÜİK verilerine göre Türkiye’nin en büyük ilçesi Keçiören'de nisan ayında Ankara’da en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe oldu.

Konut satışında Aralık ayının lideri Keçiören oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2017’nin Aralık ayında Ankara’da en fazla konut satışı yapılan ilçe Keçiören olarak kaydedildi. 

Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselen Keçiören Northland projesi 313 konut ve 21 dükkandan meydana geliyor. Peki Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

Ankara'da en fazla konut Keçiören'de satıldı!

TÜİK verilerine göre, Ağustos ayında Ankara’da en fazla konut satışı yapılan ilçe Keçiören oldu.

Keçiören'de 2016'da 25 bin 400 konut satıldı!

TUİK konut satışı verileri açıklandı. Verilere göre, Ankara Keçiören, en fazla konut satışı yapılan 2. ilçe oldu. Keçiören'de, 25 bin 400 ev satıldı.

Ovalife Keçiören daire fiyatları!

MZB İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ovalife Keçiören projesi 156 daire ve 5 bin metrekare ticaret alanından oluşuyor. Ovalife Keçiören daire fiyatları 435 bin liradan başlayarak değişiyor.

Keçiören Ovalife Konutları satılık!

MZB İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ovalife Konutları 21 katlı 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Keçiören Ovalife Konutları satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Keçiören Göçmen Merkezi açıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Göçmenlerin topluma entegre olma süreçlerini hızlandırmak, kültürel farklılık ve dil çeşitliliği nedeniyle oluşan iletişim engellerini aşmak, toplumsal uyum sürecinde karar alma mekanizmalarına katılımlarını artırmak amacıyla bugün bir adım atıyoruz" dedi.

Keçiören Taha Akgül Spor Salonu 19 Mayıs'ta açılacak!

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Ülkemize tek altın madalyayı kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, Keçiören'in en büyük ilk spor salonunun da ismi oldu.

Konut yatırımcısı Keçiören'i tercih etti!

TÜRKİYE’nin en büyük ilçesi Keçiören’in son yıllarda artarak devam eden gelişimi, emlak satışlarına da yansıdı. TÜİK verilerine göre 2015 yılında Türkiye'de en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe Keçiören oldu.

Keçiören Müteahhitler Birliği, Zonguldak'taki Creavit'i ziyaret etti!

Creavit, Zonguldak Gökçebey’de bulunan Vitrifiye üretim tesislerinde, Cuma günü Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimini ağırladı. Vitrifiye üretim süreçleri anlatıldıktan sonra botanik bahçede organize edilen öğle yemeği yenildi.

Mustafa Ak: Keçiören’de ulaşım çözülürse her şey çözülür!

Keçiören’in en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ulaşımı çözdüğümüz zaman diğer problemlerin çözümü de arkasından gelecektir” dedi. İşte Başkan Ak'ın açıklamaları...

Keçiören'de kısmi kentsel dönüşüm!

Keçiören’de, 3 dükkan ve 8 dairenin bulunduğu Yüksel Apartmanı, bir müteahhitin kendisine ait 4 dairede başlattığı kentsel dönüşüm sonrası harabeye döndü. Mahalleli hırsızlıkların artmasından korkuyor

Keçiöre Ovalife teslim tarihi Haberi

Keçiöre Ovalife teslim tarihi


Ovalife projesi MZB İnşaat imzasıyla Ankara Keçiören'de hayata geçiriliyor. 2018 yılı içerisinde tamamlanması planlanan Ovalife  projesi 156 adet daire ve 5 bin metrekare ticaret alanlarından meydana geliyor


Ankara Ovalife projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tipleri mevcut. 


Ankara Ovalife  daire alanları;


2 oda 1 salon konut alanları 130 metrekare olarak dizayn edildi. 

3 oda 1 salon konut  alanları 162 metrekare olarak dizayn edildi. 

4 oda 1 salon konut  alanları 195 metrekare olarak dizayn edildi. 

5 oda 1 salon konut  alanları 223 metrekare olarak dizayn edildi. 

6 oda 1 salon konut  alanları 325 metrekare olarak dizayn edildi. 


Ovalife fiyat!


MZB İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ovalife fiyat listesi 435 bin TL ila 1...