18 / 05 / 2024

Keçiören Etlik Garajı son durum

Keçiören Etlik Garajı son durum

Mimarlar Etlik Garajı alanındaki 4'e kadar varan emsal artışlarını yargıya taşınmıştı. Mahkeme iptal kararı verdi. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan, "Kentteki rant projelerini takip ediyoruz, ranta kurban edilmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Keçiören Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık sosyal tesis!

Keçiören Belediyesi, Etlik Caddesi üzerinde yer alan sosyal tesis ile taşınmazları ihale ile satışa sunuyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak..

Keçiören Metrosu İvedik’e kadar uzatılacak!

5 Ocak’ta hizmete açılan Keçiören Metrosu'nun Etlik üzerinden İvedik’e uzatılacak. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek vatandaşlarla sohbet etti.

Keçiören Metrosu İvedik'e uzatılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek ilçe halkıyla sohbet etti. Ak, Keçiören Metrosu’nun Etlik üzerinden İvedik’e bağlanması için bakanlığa talepte bulunulduğunun müjdesini verdi.

Keçiören Müteahhitler Birliği, Zonguldak'taki Creavit'i ziyaret etti!

Creavit, Zonguldak Gökçebey’de bulunan Vitrifiye üretim tesislerinde, Cuma günü Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimini ağırladı. Vitrifiye üretim süreçleri anlatıldıktan sonra botanik bahçede organize edilen öğle yemeği yenildi.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum bugün saat 15:00'te yapılacak.

Yeni Keçiören Bulvarı'nda son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 hafta önce yapımına başlanan ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın Basınevleri Kavşağı'ndaki ilk etabında çalışmalar rekor hızla ilerliyor.

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Keçiören Kent Meydanı'nda son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeni Keçiören Bulvarı için çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına başladı. Çalışmalar nedeniyle Selçuklu Caddesi ve Gülhane Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın inşaatı başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak, “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına bugün başlanacağını bildirdi. Kavşağın inşaatı 2 ay sürecek.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

Ankara Keçiören Fatih Caddesi'nde kaldırımlar yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Keçiören'de Fatih Caddesi, Zileliler Caddesi kesişiminden başlayıp Tepebaşı kavşağına kadar olan bölümde kaldırım yenileme çalışması yapıyor.

Keçiören Etlik Garajı son durum Haberi

Keçiören Etlik Garajı son durum

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Keçiören'de Etlik Garajı olarak bilinen alanda 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama nazım imar planı değişikliğinin iptalini isteyerek dava açmıştı. Dava da mahkeme plan değişikliğini iptal etti. 

Plan değişikliğinin iptal edileceğini anlayan Biiyiikşehir Belediye Meçlisi'nin 2'nci Planı meclisten geçirdiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan. "Etlik Garajı davasında mahkemeden iptal kararını aldık ama hukuku dolanmayı alışkanlık haline getiren Büyiikşehir Belediyesi planların hukuksuz olduğunu bildiğinden 2'nci Planda değişikliği yaptı, ikinci plana da dava açtık, dava süreci devam etmekte. Büyiikşehir Belediye Meçlisi'nin de plan ısrarı devam etmekte" şeklinde konuştu. 

Candan. "Açtığımız davada bilirkişi raporu lehimize gelince hemen ikinci plan değişikliğini yapan Gökçek, her zamanki alışkanlığıyla hukuku dolanmaktadır. Ama nafile, bir sıçrarsın iki sıçrarsın eninde sonunda kentteki parsellerin...