07 / 05 / 2024

Keçiören Gül Kreş Adası

Keçiören Gül Kreş Adası

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde!

Uzun süredir devam eden Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde tartışıldı. 

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında 1.650 metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.650 metruk yapının yıkıldığını açıkladı. 

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nden aylık 2 milyon TL kira geliri hedefleniyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Cumhuriyet Kulesi'nin şantiye mobilizasyon çalışmalarını tamamlanarak 2021 yılında açılacağını söyledi ve "Kule tamamlandığında, aylık 2 milyon TL kira geliri hedefliyoruz" dedi...

Ankara Keçiören'deki kreş sayısı artıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Söz verdiğimiz gibi ilçemizde kreşlerimizin sayısını artırdık" dedi.

Ankara Keçiören'deki metruk binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok sokak gezerek metruk yapıların yıkımı için talimatlar veriyor.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi 2021'de açılacak! 

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için geçtiğimiz cuma günü ihale yapıldı. Kuleye ilişkin açıklamalarda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kulemizin açılışını 2021 yılında yapacağız" dedi...

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nin ihalesi yapıldı!

Ankara Keçiören yer alan Cumhuriyet Kulesi'nin ihalesi, 9 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi.

Keçiören Gül Kreş Adası Haberi

Keçiören Gül Kreş Adası

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Gül Kreş Adası'nın açılışı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Altınok yaptığı yazılı açıklamada, amaçlarının ticaret yapmak olmadığını, vatandaşa hizmet etmek olduğunu dile getirdi.

200 öğrenci kapasiteli Kreş Adası'nda eğitim gören minik öğrencilere parlak bir gelecek hazırlamak amacıyla uzman kadro oluşturulduğuna değinen Altınok, şunları kaydetti:

"Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir. İmkanı kıt olan, çalışan anne ve baba ucu ucuna geçinerek çocuklarına bir gelecek hazırlamak istiyor. Bu anlamda bizim de güzel yarınlar için bu çocuklarımıza destek olmamız gerekiyor. Dolayısıyla kreşlerimiz önemli hizmet noktalarıdır. Milletlerin ve devletlerin geleceği çocukları ve gençleridir. Onları nasıl yetiştirirsek ülkemizin geleceği de ona göre şekillenir. Dolayısıyla bu eserler geleceğimize attığımız imzalardır....