14 / 05 / 2024

Keçiören mesire alanları

Keçiören mesire alanları

Keçiören Belediyesi, Kartaltepe Kent Ormanı ile Keçiören'e ilk mesire alanını kazandırmasının ardından yeni bir mesire alanı ile doğa ile insanı buluşturmaya devam ediyor.

Keçiören Başkent Şehir Ormanı Piknik Alanı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından Ovacık Mahallesi Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde yer alan piknik ve mesire alanı kiraya verilecek. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale 13 Haziran 2019 tarihinde saat 14:40'da yapılacak.

Keçiören konut satışında zirveyi bırakmıyor!

Yaşam alanları, kent estetiği ve yeşil alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ankara'nın ilçesi Keçiören, yerleşim ve yatırım yeri olarak tercih edilmeye devam ederek yaz dönemini de zirvede kapattı, ilçede yaz aylarında 5 bin 559 konut satıldı.

Ankara Keçiören’de eski evlere rağbet arttı!

Kentsel Dönüşüm ve Emlak Uzmanı Ahmet Yeşilbağ, Ankara Keçiören’deki Kamil Ocak ve Güçlükaya Mahalleleri'nin kentsel dönüşümün en çok yaşandığı mahalleler olduğunu söyledi. Yeşilbağ, eski binalardan daire alanların sayısının artığını söyledi.

Keçiören'e yeni mesire alanı!

Keçiören Belediyesi, Kartaltepe Kent Ormanı ile Keçiören'e ilk mesire alanını kazandırmasının ardından yeni bir mesire alanı ile doğa ile insanı buluşturmaya devam ediyor.

Ankara Yenimahalle ve Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum bugün saat 15:00'te yapılacak.

Yeni Keçiören Bulvarı'nda son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 hafta önce yapımına başlanan ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın Basınevleri Kavşağı'ndaki ilk etabında çalışmalar rekor hızla ilerliyor.

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Keçiören Kent Meydanı'nda son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeni Keçiören Bulvarı için çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına başladı. Çalışmalar nedeniyle Selçuklu Caddesi ve Gülhane Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın inşaatı başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak, “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına bugün başlanacağını bildirdi. Kavşağın inşaatı 2 ay sürecek.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

Keçiören mesire alanları Haberi

Keçiören mesire alanları


Bağlum'un ilk kültür merkezi Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi'nin hemen yakınına yapılan Bağlum Mesire Alanı vatandaşların temiz havadan yararlanarak nitelikli zaman geçirmesine  yardımcı olacak. Kameriye, piknik masalarının yerleştirildiği mesire alanında gençler ve çocuklar da unutulmamış, biri büyük, biri küçük 2 futbol sahası ile plaj voleybol sahası şimdiden heyecanlı rekabetlere sahne olacak gibi görünüyor.

Ayrıca mesire alanının içerisinde pentatlon alanı, 620 metre koşu yolu, 250 metre bisiklet yolu, çocuk oyun setleri, fitness seti ve rekreasyon alanı bulunuyor.

Bağlum'daki gelişmelere dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak şunları söyledi; "Keçiören'in her mahallesine eşit hizmet götürme anlayışıyla çıktığımız yolda Bağlum da giderek gelişiyor ve yeni yatırımlarla güçleniyor. Özellikle yeşil alanlarını artırma hususunda da çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bağlum Mesire Alanı haricinde  Bağlum Botanik Mesire...