28 / 04 / 2024

Keçiören meydan projesi

Keçiören meydan projesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara Keçiören'e dev meydan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi'nin önünde yeni meydan düzenlemesi yapıyor. Keçiören metro duraklarının da bulunduğu meydanda,tören alanı, amfi tiyatro, havuz, gezinti yerleri ve oturma grupları yer alacak.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesi için start verdi...

Ankara Keçiören'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Keçiören Hacıkadın'da hak sahipleri tapularına kavuştu!

Keçiören Hacıkadın Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında imar planı ve parselasyon çalışmalarını tamamladı...

Ova Kule projesine Keçiören halkından yoğun ilgi!

Ova Kule projesi Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde hayata geçiriliyor. İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek fiziki çevrenin çocuğun gelişimi üzerinde büyük önemi olduğunu söyledi. 

Keçiören Ova Kule fiyatları!

Keçiören Ova Kule fiyatları 800 bin TL'den başlıyor. 4 Kasım'da satışa sunulacak olan Ova Kule projesi İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi imzası taşıyor...

Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselen Keçiören Northland projesi 313 konut ve 21 dükkandan meydana geliyor. Peki Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

Kuzey Ankara Girişi Keçiören Etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Keçiören Etabına ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği 27 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'de tapu sevinci!

1 milyon 79 bin metrekarelik dönüşüm alanına sahip olan Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapu dağıtımları başladı.

Ovalife Keçiören daire fiyatları!

MZB İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ovalife Keçiören projesi 156 daire ve 5 bin metrekare ticaret alanından oluşuyor. Ovalife Keçiören daire fiyatları 435 bin liradan başlayarak değişiyor.

Kocalar Başka Ankara Keçiören!

Ankara Keçiören'de inşa edilen Kocalar Başka Ankara Keçiören projesi 70 dönüm arsa alanı üzerinde 8 blok şeklinde yükseliyor.

Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı!

Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Meydanı’nda inşa edilecek olan Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı. Törene, AK Parti Ankara milletvekilleri Aydın Ünal ve Yalçın Akdoğan da katıldı

Keçiören Meydanı tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören Belediyesi ile Kaymakamlık önünde yer alan alanda yeniden tasarlanan ve bir süredir çalışmaları devam eden Keçiören Meydanı tamamlanarak kullanıma sunuldu.

Keçiören meydan projesi Haberi

Keçiören meydan projesi


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediyesi bürokratlarından bilgi alan Başkan Gökçek, meydan ve trafik düzenlemeleriyle ilgili, teknik personele, trafik akışını hızlandırmak amacıyla, Şelale önündeki trafik ışıklarının kaldırılması, yayalar için FTZ Alışveriş Merkezi’nin önüne yaya üstgeçidi yapılması, Cumhuriyet Caddesi’nden (Keçiören Belediyesi önü) Fatih Caddesi’ne yukarı doğru 2 şeritlik dönüş yolu açılması talimatlarını verdi.


-ŞELALE ÖNÜNDEKİ TRAFİK IŞIKLARI KALDIRILIYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapılacak trafik düzenlemeleriyle ilgili şu bilgileri verdi:

“Keçiören Meydanı’nın Fatih Caddesi’ne çıkılan kısmına 2 şeritli bir yol açılacak. Fatih Caddesi’nin bu bölgeye inen kısmını da 3 şeride çıkartıyoruz. FTZ Alışveriş Merkezi önünden...