27 / 04 / 2024

keçiören Mustafa Ak

keçiören Mustafa Ak

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi, Atapark Karargah Merkezi ve Bağlum Seçim Bürosu'nun açılışını birlikte yaptı.

Keçiören Atatürk Evi restore edilecek!

Ankara Keçiören'de bulunan ve Milli Mücadele sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından karargâh olarak kullanılan ‘Atatürk Evi’ restore edilecek.

Ankara Keçiören'e kentsel dönüşümle 6 bin konut inşa edilecek!

Habertürk Ankara Gazetesi köle yazarı Dilvin Kaygusuz bugünkü yazında Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile yaptığı röportaja yer verdi. İşte o haber...

Ankaralı konut alıcısının tercihi Keçiören oldu!

Ankaralı konut alıcısı Keçiören'i tercih ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Ak, "Gayrimenkul yatırım için Keçiören'in tercih edilmesi bizleri oldukça sevindiriyor.

Keçiören Kuşcağız'a yeni nikah sarayı inşa ediliyor!

Keçiören Belediyesi, yeni bir nikah sarayının temelini attı. Kuşcağız Mahallesi'nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Mustafa Ak, Keçiören'de inşaat projelerini inceledi!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören'de inşaat projelerini inceledi.

Keçiören spor salonu ve kültür merkezi inşaatında sona doğru!

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor. Başkan Ak, inşaatı son aşamaya gelen kültür merkezini ve inşaatının yüzde 77’si tamamlanan kapalı spor salonunu gezdi.

Keçiören Ovakent iş merkezlerinin yeni adresi olacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, MAG Business'a özel açıklamalarda bulundu. 2017 yılında bir çok yatırımı Keçiörenliler'in hizmetine sunacaklarını vurgulayan Ak “Keçiören'e yönelik hizmetlerimiz her alanda devam edecek” dedi.

Keçiören Metrosu İvedik’e kadar uzatılacak!

5 Ocak’ta hizmete açılan Keçiören Metrosu'nun Etlik üzerinden İvedik’e uzatılacak. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek vatandaşlarla sohbet etti.

Ankara Keçiören'de nitelikli konut sıkıntısı giderilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’a ziyarette bulundu. Ak, Keçiören'deki konut sorununun yeni imar planıyla çözüleceğini söyledi.

Keçiören Metrosu İvedik'e uzatılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek ilçe halkıyla sohbet etti. Ak, Keçiören Metrosu’nun Etlik üzerinden İvedik’e bağlanması için bakanlığa talepte bulunulduğunun müjdesini verdi.

Keçiören Halil İbrahim Sofrası'nın yüzde 85'i tamamlandı!

Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nın inşaatı son hızla ilerliyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Sosyal ve kültürel belediyeciliğin bir gereği olarak ilçemizin ihtiyaç duyduğu tesisleri yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Keçiören Göçmen Merkezi açıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Göçmenlerin topluma entegre olma süreçlerini hızlandırmak, kültürel farklılık ve dil çeşitliliği nedeniyle oluşan iletişim engellerini aşmak, toplumsal uyum sürecinde karar alma mekanizmalarına katılımlarını artırmak amacıyla bugün bir adım atıyoruz" dedi.

Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı!

Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Meydanı’nda inşa edilecek olan Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı. Törene, AK Parti Ankara milletvekilleri Aydın Ünal ve Yalçın Akdoğan da katıldı

keçiören Mustafa Ak Haberi

keçiören Mustafa Ak

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi, Atapark Karargah Merkezi ve Bağlum Seçim Bürosu'nun açılışını birlikte yaptı. Açılışa Melih Gökçek ve Mustafa Ak'ın yanısıra AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ve Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur da katıldı. Törendeki coşkunun diğer siyasi partilerin mitinglerinde bile olmadığını söyleyen Gökçek, "Helal olsun Keçiören! Keçiören Kalaba'da doğdum, Keçiören'de belediye başkanı oldum. Keçiören'de beni milletvekili yaptınız. 


Yetmedi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı yaptınız, Allah razı olsun. Mustafa kardeşim ile birlikte hem Keçiören'de hem Ankara'da başkan olacağız" diye konuştu. Başkan Ak ile ortak bir kaderinin olduğuna dikkat çeken Melih Gökçek, "Ben Murat Karay alçın'ın borçlarını Mustafa da Turgut Altınok'un borçlarını ödemek zorunda kaldık. Turgut Altınok 150...