16 / 05 / 2024

Keçiörende teleferik hattı

Keçiörende teleferik hattı

Keçiören Belediyesi, ‘Temel İş Sağlığı Güvenliği Eğitimi’ adıyla verdiği eğitimlerini yüksekte çalışanların karşılaşabileceği risklere yönelik verilen teorik eğitim uygulama ile devam ettirdi.

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

İstanbul'a 10 yeni teleferik hattı geliyor!

İBB, 2019 yılı ve sonrasında 10 teleferik hattı inşa etmeyi planlıyor. İBB, Eyüp - Pierre Loti - Miniatürk Teleferik Tesisi için 21 Eylül'de ihaleye çıkılacak.

Gaziosmanpaşa'ya iki teleferik hattı geliyor!

Gaziosmanpaşa, ulaşımda dev projelerle gelişiyor. Gaziosmanpaşa’nın içinden geçecek 4 raylı sistem hattı ve 2 teleferik hattıyla Kentsel Dönüşüm çalışmalarına entegre edilmesiyle ilçe ulaşımın merkezi olacak.

Antalya Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı'nın bittiğini, Batı Çevreyolu ikinci etabının da birkaç hafta içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

Keçiören Metrosu bugün açılıyor!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçiören Metrosu yarın açılacak!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı 5 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı teleferik hattı izin bekliyor!

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı arasında kurulması planlanan teleferik hattı için Milli Savunma Bakanlığından izin beklendiği bildirildi.

Keçiören Metrosu yıl sonunda hizmette!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Keçiören Metrosu" diye de adlandıralan hattın sene sonunda hizmete sunulmuş olacağını bildirdi.

Keçiören Metro Hattı yıl sonunda açılacak!

Bakan Arslan, Atatürk Kültür Merkezi ile Keçiören arasında yapımı devam eden Keçiören Metrosu’yla ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, Ankaralıların yıllardır beklediği Keçiören Metro Hattı'nın, yıl sonunda hizmete gireceğini bildirdi.

Keçiören Metrosu'nun yüzde 99'u tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Keçiören Metro hattında çalışmaların yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi. Yıldırım: " İnşallah 2016'nın içinde, en geç 3. çeyreğinde burayı hizmete almış olacağız" dedi.

Mecidiyeköy- Çamlıca teleferik hattı projesine 2016'da başlanacak!

Mecidiyeköy- Çamlıca arasında yapılması planlanan teleferik hattı projesine 2016 yılında başlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) hazırladığı 2016 Yılı Yatırım ve Hizmet Programı'nda teleferik hattı için de kaynak ayrıldı.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattının 2. etabı hizmete açılacak!

Ankara’da yapımı gerçekleştirilen Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. Etabın hizmete alınması için son çalışmalar yapılıyor. Metro ile senkronize 18 saat çalışacak teleferik hattında toplam 4 durak bulunuyor.

Keçiörende teleferik hattı Haberi

Keçiörende teleferik hattı

İş güvenliğini tüm kurallarıyla uygulamak, iş kazalarının önüne geçerek güvenli bir çalışma ortamı hazırlamak amacıyla yapılan eğitimler kapsamında Keçiören Belediyesi AKUT Ekibi, Pankart Ekibi, Teleferik Teknik Servisi ve İş Güvenliği Uzmanlarına Türkiye Dağcılık Federasyonu Eğitmeni Oktay Salur tarafından eğitim verildi.


3 YOLCU KURTARILDI

En fazla iş kazalarının yüksekte çalışanlarda yaşandığı dikkate alınarak yapılan eğitimde “Yüksekte nasıl hareket edilmeli, Ne gibi önlemler alınmalı, Kişisel koruyucu donanımlar nasıl kullanılmalı?” gibi konularda önce teorik eğitim verildi ardından da sahada uygulama yapılarak verilen eğitim pekiştirildi.

Diğer yandan teleferikte yolcu kurtarma tatbikatı yapıldı. Tatbikatta, Subayevleri Mahallesi’ndeki Atatürk Bahçesi ile Tepebaşı’ndaki Güçsüzler Yurdu arasında hem ulaşım hem de turistik gezi hizmeti veren teleferikte kalan 3 yolcu nefes kesen bir operasyonla...