17 / 05 / 2024

Kelebek kampanya 2015

Kelebek kampanya 2015

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu ürünlerini ‘Üçlü Ankastre Set veya Bulaşık Makinesi Hediye’ kampanyasıyla buluşturarak, yepyeni bir mutfak hayali kuran müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kelebek’ten 87’inci yılına özel 87 büyük hediye kazanma fırsatı!

Modern ve şık koleksiyonları ile evinizin vazgeçilmezi Kelebek Mobilya, 87’nci yıla özel çekiliş kampanyası düzenliyor. Kampanya ile son model BMW model arabadan mobilyaya, ev aletlerinden tatil turlarına kadar 87 hediye kazanma fırsatı sizi bekliyor.

TOKİ indirim 2017 kampanya şartları!

TOKİ indirim 2017 kampanya şartlarına göre yüzde 20 indirimden yararlanmak isteyenlerin gayrimenkullerini 2015 yılı sonuna kadar almış olmaları gerekiyor...

Kelebek Mobilya’da büyük kampanya!

Türkiye'de modüler mobilya denildiğinde akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya; ‘sade’, ‘fonksiyonel’ ve ‘modüler’ konseptiyle ortaya çıkardığı yeni koleksiyonlarını kaçırılmaz fırsatlarla sunuyor.

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Toplam 731 adet konuttan meydana gelen Moment İstanbul'da kar garantili kampanya 30 Kasım 2015 tarihine kadar uzatıldı. İşte, Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Özyurtlar İnşaat'tan N5 Suites için özel kampanya!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesindeki suit ve double suit 50 daire için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul projesinde 2015 yılının son fırsatı kampanyası başladı. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015!

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği yeni kampanya ile daire bedelinin yarısını konut sahipleri, yarısını ise Dumankaya ödüyor. İşte Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015 detayları...

2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Dumankaya İnşaat fifti fifti ile yeni bir konut satın alma modelini hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında konut bedelinin yarısını Dumankaya ödüyor. İşte 2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası detayları...

Kelebek Mobilya yıl sonuna kadar 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan Kelebek, 2015 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurtdışındaki mobilya mağazası sayısını 130’a, mutfak mağazası sayısını ise 70‘e çıkarmayı hedefliyor.

Kelebek'ten 19 Mayıs'a özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, ‘19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel düzenlediği müthiş kampanya ile çocuk ve gençlere, ekstra artı yüzde 10 indirim sağlıyor olacak.

Kelebek’ten mutfakları tümüyle değiştiren kampanya!

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu ürünlerini ‘Üçlü Ankastre Set veya Bulaşık Makinesi Hediye’ kampanyasıyla buluşturarak, yepyeni bir mutfak hayali kuran müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

2015 TOKİ indirimi başvuruları!

2015 TOKİ indirimi başvuruları bugün sona eriyor. Başvuruların Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası ve ING Bank aracılığıyla kabul edildiği kampanya ile yüzde 20 oranında indirim uygulanıyor.

Kelebek kampanya 2015 Haberi

Kelebek kampanya 2015

Mutfak sektörünün en fazla mağazaya sahip markası  Kelebek Mutfak, Türkiye’deki tüm bayilerinde geçerli kampanyaları ile müşterilerine çok özel indirim, montaj ve ödeme kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Mutfağını baştan aşağı yenilemek isteyen kullanıcılar için Teka Ankastre markasıyla işbirliği yapan Kelebek Mutfak, 15 Nisan-15 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerli ‘Üçlü Ankastre Set veya Bulaşık Makinesi Hediye’ kampanyasıyla çok özel avantajlar sağlıyor. 


“Yenilenen mutfağım eski beyaz eşya ile uyumlu olacak mı?” diye düşünmeye son 

Şık tasarımlarla tamamlanmış yepyeni bir mutfak isteyen müşterilerinin, ankastre cihaz ve bulaşık makinesini de yenilemeyi amaçlayan Kelebek Mutfak; mekanların havasını değiştiren mutfak modellerini  birbirinden avantajlı seçeneklerle sunuyor. Tüketici, mutfağında kullandığı eski beyaz eşyası ile yeni mutfağının uyumlu olup olmayacağı gibi konuları artık düşünmek zorunda kalmıyor. Çünkü tüketicilerin hayallerini gerçekleştiren Kelebek...