01 / 05 / 2024

kelebek mobilya fırsat ürünleri

kelebek mobilya fırsat ürünleri

Kelebek Mobilya; İtalyan ve Türk tasarımcıların imzasını taşıyan her ürün grubundan seçilen “ fırsat ürünlerini ”, 28 Şubat 2014 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında yüzde 40 indirim ile satışa sunuyor....

Cep telefonundan beyaz eşyaya hiç bir ihtiyacınızı ertelemeyin! Garanti Bankası'ndan kredi fırsatı!

Cep telefonu, beyaz eşya, mobilya gibi toplu para gerektiren alışverişlerini nakit parası olmadığı için erteleyenlere Garanti Bankası’ndan 500 TL ile 50 bin TL arasında kredi fırsatı sunuluyor.

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

Beymen’de evinizi yeniden tasarlamanız için yüzde 36 indirimli son fırsat! İşte 4 Ekim 2022 Beymen fiyat listesi

Beymen seçili ev ve mobilya ürünlerinde yüzde 36’ya varan indirimler sunuyor. Porselen yemek takımından deri berjere kadar evinizi yeniden dekore etme fırsatı sunan yüzlerce ürün Beymen.com’da sizi bekliyor. İşte fiyat listesi

Kelebek’ten 87’inci yılına özel 87 büyük hediye kazanma fırsatı!

Modern ve şık koleksiyonları ile evinizin vazgeçilmezi Kelebek Mobilya, 87’nci yıla özel çekiliş kampanyası düzenliyor. Kampanya ile son model BMW model arabadan mobilyaya, ev aletlerinden tatil turlarına kadar 87 hediye kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Mobilya sektöründe fırsatçılar devreye giriyor!

Mobilyada da KDV’nin yüzde 18’den 8’e düşürülmesi fırsatçılara yeni yol açtı. İndirim satışlara olumlu yansımıştı ama fiyatlarda bir düşüş görülmedi.

Loda Mobilya'dan yüzde 20 + yüzde 10 indirim fırsatı!

Loda Mobilya, yüzde 10 teşvik indirimine ek olarak tüm mağazalarında geçerli olacak artı yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Kelebek Mobilya’da yüzde 30’a varan büyük indirim!

Türkiye'de modüler mobilya denildiğinde akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya; ‘sade’, ‘fonksiyonel’ ve ‘modüler’ konseptiyle ortaya çıkardığı yeni koleksiyonlarını kaçırılmaz fırsatlarla sunuyor.

Kelebek Mobilya’da büyük kampanya!

Türkiye'de modüler mobilya denildiğinde akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya; ‘sade’, ‘fonksiyonel’ ve ‘modüler’ konseptiyle ortaya çıkardığı yeni koleksiyonlarını kaçırılmaz fırsatlarla sunuyor.

Crate and Barrel’dan yüzde 15 indirim fırsatı!

Yeni konsepti Pop-up&More ile Midtown Alışveriş Merkezi’nde açılan Crate and Barrel’dan, 20 Mayıs Cuma günü açılış davetine özel mobilya alışverişlerinde yüzde 15 indirim fırsatı...

Ahmet Güleç: İran, Türk mobilyacısı için iyi bir fırsat!

İran’ ambargolarının hafifletileceği konusunu değerlendiren Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç , bunun Türk mobilyacısı için fırsat olduğunu söyledi.

Kelebek Mobilya'da ilk takıma yüzde 15, ikinci takıma yüzde 50 indirim!

Ekim ayı boyunca ‘ilk takımı yüzde 15’, ‘ikinci takımı yüzde 50’ indirimle sunan Kelebek’in cazip kampanyası ile zevkinize ve bütçenize göre evinizi yenileme fırsatını kaçırmayın...

Kelebek mağazalarında kat kat indirim fırsatı!

Ekim ayı boyunca ‘ilk takımı yüzde 15’, ‘ikinci takımı yüzde 50’ indirimle sunan Kelebek’in cazip kampanyası ile zevkinize ve bütçenize göre evinizi yenileme fırsatını kaçırmayın.

kelebek mobilya fırsat ürünleri Haberi

kelebek mobilya fırsat ürünleri

Kelebek Mobilya, sadece ay sonuna kadar geçerli “Yüzde 40 indirim kampanyası” ile müşterilerine özel fırsatlar sunuyor.


Kelebek Mobilya; farklı beğeniler için tasarlayıp ürettiği seçkin koleksiyonlarını, en avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. İtalyan ve Türk tasarımcıların imzasını taşıyan işlevsel ve estetik ürünlerini yaşam alanlarına taşıyan Kelebek Mobilya; her ürün grubundan seçilen “fırsat ürünlerini”, 28 Şubat 2014 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında yüzde 40 indirim ile satışa sunuyor. 


Kelebek Mobilya’nın çok avantajlı fiyat kampanyasıyla sunduğu oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları ve genç odaları; başta evlilik hazırlığındaki çiftler ve evini yenilemek isteyenler olmak üzere, tüm kullanıcılara hitap ediyor. Ayrıca Aktif Bank’ın 18 taksit uygulaması da kampanya boyunca tüketicilere ödeme kolaylığı sağlıyor. 


Zaman...