15 / 05 / 2024

Keler İskele turizm

Keler İskele turizm

Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizam Keler ve Tevfik Keler ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Cingözce tarafından kuruldu.

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Keler tarafından kuruldu.

Arde İskele İnşaat Otomotiv Goda Turizm Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arde İskele İnşaat Otomotiv Goda Turizm Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akalık tarafından kuruldu.

Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizam Keler ve Tevfik Keler ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Sahilköy Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahilköy Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Özdemir, Serkan Süslü, Abdulhak Memiş Kenan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Şile, Koca İskele Sahilköy Mahallesi'nde kuruldu.

Çağrı İskele İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı İskele İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Alameşe tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Maltepe, Bağlar Başı Mahallesi, Refah Sokak'ta kuruldu.

KCE Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

KCE Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Canan Acar Karamanlı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Üsküdar, Selimiye Mahallesi, Selimiye İskele Caddesi'nde kuruldu.

Zeymir Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Zeymir Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Limited Şirketi Mehmet Çakır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Büyükçekmece, Mimarsinan Mahallesi, İskele Caddesi'nde kuruldu.

Ütopya Turizm, Harmoni Değerleme ile el sıkıştı!

Ütopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi gayrimenkul değerlemesi yapmak üzere Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketini yetkilendirdi

Martı Aphrodisias, turizm yatırım belgesi aldı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; Aydın İli, Karacasu İlçesi'ndeki Martı Aphrodisias Butik Oteli için alınan Turizm Yatırım Belgesi ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Onur Erdoğru, Başkan Yardımcısı olarak Burcu Ceren Peçinel ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise İbrahim Onur Karagöz görev alacak...

Taran İnşaat Turizm İşletmecilik şžirketi iflas etti!

Ankara İflas 21. İcra Dairesi, Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi iflas ettiğini duyurdu. Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi Uğur Mumcu Caddesi No: 55/8 Gaziosmanpaşa çankaya / ANKARA'da ye

Keler İskele turizm Haberi

Keler İskele turizm

Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizam Keler ve Tevfik Keler ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu. 


Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü çelik iskelenin h tipi çelik iskelelerin iç ve dış cephe iskelelerinin, asma iskelelerin imalatını alım satımını kiralanması ile ithalat ve ihracatını yapabilir, b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş...