29 / 04 / 2024

Keleşler Grup Yapı İnşaat adres

Keleşler Grup Yapı İnşaat adres

Keleşler Grup Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Muharrem Keleş tarafından Beylikdüzü’nde 20 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Bayram İsmail Güler  Engin Ergin Kadir Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Keleşler Grup Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Keleşler Grup Turizm Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Keleş tarafından kuruldu.

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şinasi Öniz, Sefer Gezer, Kadir Garıcı ve Mustafa Emmioğlu ortaklığında kuruldu

FGH Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

FGH Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli’de 5 milyon TL’ye Fatih Yılmaz, Gökhan Öcal ve Harun Işık tarafından kuruldu.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Kabuk Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kabuk Grup Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koç tarafından kuruldu.

Mnc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz Güner, Melik Koç ve Nihat Coşkun otaklığında kuruldu.

Beyoğlu 34 Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu 34 Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savaş Tan ve Zeynep Özer ortaklığında kuruldu.

İlhanlar Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İlhanlar Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ozan İlhan tarafından kuruldu.

Ömsa Grup Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömsa Grup Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şişik tarafından kuruldu.

Maf Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aydın tarafından kuruldu.

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Derya Eser tarafından kuruldu.

Keleşler Grup Yapı İnşaat adres Haberi

Keleşler Grup Yapı İnşaat adres

Keleşler Grup Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Keleş tarafından kuruldu. 

Keleşler Grup Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
INSAAT 1-Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özelinsaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...