30 / 04 / 2024

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana gelen ve Depar Teknik Yapı, Teleset Mobilya, Keleşoğlu İnşaat tarafından konumlandırılan Depar Teknik Yapı Ve Güneşli detayları...

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli!

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesinde konut satış fiyatları 282 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesinin Kasım 2014 yılında tamamlanması planlanıyor...

Ve Güneşli satılık!

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesi, İstanbul Avrupa yakası Güneşli bölgesinde yaşama geçiriliyor. Dairelerin satış sürecine devam edilen Ve Güneşli satılık daire fiyatları 198 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları!

Satış sürecinin devam ettiği Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları 198 bin liradan başlıyor. Krediye uygun olan Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesindeki bu fiyat 1 oda 1 salon dairelerde uygulanıyor...

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli daire fiyatları!

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli daire fiyatları 179 bin liradan başlangıç gösteriyor, satış sürecinin devam ettiği Ve Güneşli projesinde stüdyo 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli fiyat listesi!

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 179 bin lira olarak belirlendi, projede stüdyo 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyat!

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 189 bin 400 liradan başlangıç gösteriyor. Teslimlerin Kasım 2014'te yapılması planlanıyor...

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları!

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları 172 bin 700 TL'den başlayarak değişiyor. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları tam liste halinde haberimizde yer alıyor...

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları !

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları 172 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki konutlar için banka kredili vadelendirme yapılıyor

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Karamanlıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karamanlıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Karamanlıoğlu tarafından kuruldu.

Antikacıoğlu İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antikacıoğlu İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Araç tarafından kuruldu. 

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yener Bostancı tarafından kuruldu. 

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları Haberi

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli detayları haberimizde bulunuyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası bağcılar Güneşli'de yer alıyor. 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan proje 214 konut ve ticari üniteleri bünyesinde barındırıyor. 


Depar Teknik Yapı Ve Güneşli Evleri'nde yer alan konutlar 8,11 ve 12 katlı olarak tasarlanıyor.


Ve Güneşli projesinde daire büyüklükleri 42 metrekare ile 138 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Ve Güneşli Evleri satış!


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli satış ofisi proje alanında yer alıyor. Teslimlerinin 2014 yılında yapılacağı projede bloklar 8,11 ve 12 katlı olarak tasarlanıyor. Projede; otopark, fitness center, buhar banyosu, yüzme havuzu,  oyun alanları ve sauna ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli; Mimar Sinan Cad.  No: 21 Güneşli/İSTANBUL


Telefon : 0212 444 80 83

Web adresi: