01 / 05 / 2024

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları!

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları!

Firma: Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya

Proje: Ve Güneşli

Satış sürecinin devam ettiği Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları 198 bin liradan başlıyor. Krediye uygun olan Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesindeki bu fiyat 1 oda 1 salon dairelerde uygulanıyor...




İstanbul Bağcılar ilçesindeki Güneşli bölgesinde yer alan  Ve Güneşli  Evleri projesi Keleşoğlu İnşaat, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya ortaklığıyla yükseliyor. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli 'nin satış süreci devam ediyor. 



Teslim tarihi 2014 yılı Kasım ayı olarak belirlenen Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları 198 bin liradan başlayarak yükseliyor. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları 'nın ayrıntılarına geçmeden önce proje hakkında aydınlatalım: 


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları!


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesi 32 bin metrekare alanda inşa edildi.  Südyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipinden meydana gelen Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesinin içerisinde , fitness center, sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları 'nın ayrıntıları şöyle: 


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları: 


Stüdyo daireler 198 bin liradan başlıyor.

1 oda 1 salon daireler282 bin lira ile 444 bin lira,

2 oda 1 salon daireler 397 bin lira ile 534 bin lira arasında.

3 oda 1 salon daireler ise 1 milyon 50 bin TL' den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli fiyatları!


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli nerede? 


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli adresi: Mimar Sinan Cad.  No: 21 Güneşli/İSTANBUL. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesinin satış ofisi telefonu: 0212 444 80 83



Telefon: 0212 444 80 83

Web adresi: www.vegunesli.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön