12 / 05 / 2024

keleşoğlu yalın evler göktürk

keleşoğlu yalın evler göktürk

Teslimlerin Ocak 2014 tarihinde gerçekleşeceği Yalın Evler projesinde dairelerin fiyatları 250 bin dolardan başlayıp, 911 bin dolara kadar yükseliyor...

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Keleşoğlu Üçgen Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Üçgen Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Saddam Samsur tarafından kuruldu.

Keleşoğlu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemre İrem Keleşoğlu tarafından kuruldu.

Mimar Cemre İrem Keleşoğlu şirket kurdu!

Mimar Cemre İrem Keleşoğlu, bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu.

Ahmet Keleşoğlu’nun mirası paylaşılamıyor!

5 milyar liralık servete sahip Türkiye’nin en zengin iş insanları arasında olan merhum Ahmet Keleşoğlu’nun, eşi ve 5 kardeşinin çocukları merhumun mirasını paylaşamıyor.

Keleşoğlu İstanbul'da kentsel dönüşüme odaklandı!

Yakuplu’da hayata geçirilen Deniz İstanbul projesindeki marina, hudut kapısı oldu. Keleşoğlu Holding’in patronu Mustafa Keleş, “Karaköy’den sonraki ikinci hudut kapısı bizde olacak” diye açıklama yaptı. 

Keleşoğlu Yonca Apartmanı'nda metrekare fiyatı 8 bin TL’den başlıyor!

Keleşoğlu İnşaat'ın İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirdiği  Yonca Apartmanı projesinde toplamda 39 daire ve 2 dükkan bulunuyor. 

Keleşoğlu Deniz İstanbul Projesi liste fiyatları!

Keleşoğlu Deniz İstanbul Projesi liste fiyatları 460 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Keleşoğlu Cennet Koru 2017 ev fiyatları!

Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece Soğuksu'da hayata geçirilen Cennet Koru projesinde güncel fiyatlar 699 bin TL'den başlıyor...

Keleşoğlu Deniz İstanbul ödeme şekilleri!

Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Deniz İstanbul projesi toplam 4 bin 649 daireden oluşacak. Deniz İstanbul Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor...

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri'nde kişiye özel ödeme imkanı!

Deniz İstanbul projesi Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Deniz İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor...

keleşoğlu yalın evler göktürk Haberi

keleşoğlu yalın evler göktürk

İstanbul Kemerburgaz Göktürk'te Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat ortaklığı ile yükselen Yalın Evler'de, daireler 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. 146 daireden oluşan projede, 10 adet ticari birim yer alıyor.



8 bin 600 metrekare arazi üzerinde yükselen Göktürk Yalın Evler'de konut sahibi olmak isteyenler; yüzde 25 peşinat veriyor. Kalan tutar Akbank'tan temin edilen kredi ile ödeniyor. Şirket bünyesinde yer alan ödeme planına göre ise yüzde 25 peşinat veriliyor. Kalan tutar vade farksız 24 ay taksitlendiriliyor.


Kemerburgaz Yalın Evler projesinin sosyal donatı alanları arasında: fitness merkezi, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, toplantı salonları, lobby cafe, sauna , otopark, ve güvenlik hizmeti yer alıyor.




Teslimlerin Ocak 2014'te gerçekleşeceği Yalın Evler Göktürk'te; 67 metrekare ile 118 metrekare arasında...