22 / 05 / 2024

Kemal Ateş

Kemal Ateş

Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Ateş tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta İstanbul İl'i, Şile, Çavuş Mahallesi, Aydınlık Sokak'ta kuruldu.

Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Ateş tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta İstanbul İl'i, Şile, Çavuş Mahallesi, Aydınlık Sokak'ta kuruldu.

Bursa Ateşte Açan Lale ile dünyaya tanıtılacak!

Yıllık 5 milyon turist ve marka kent gibi hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Bursa’nın yeni sloganı “Ulu Şehir”, yeni logosu ise “Ateşte Açan Lale” oldu. Yeni logoda lale ve çintemani deseni ana figürü oluşturuyor

Kemal Madenoğlu kimdir?

Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu, 17 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Başbakanlık Müsteşarlığına atandı. Peki, Kemal Madenoğlu kimdir? İşte Yeni Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu..

Başbakanlık Müsteşarlığına Kemal Madenoğlu atandı!

Başbakanlık Müsteşarlığına, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu atandı. Kemal Madenoğlu ile ilgili atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu kimdir?

Kemal Korkmaz: Yükselen faizler inşaatı vurdu!

Korkmaz Beton Grup'un sahiplerinden Kemal Korkmaz yaptığı açıklamada yükselen faizlerin inşaat sektörünü sekteye uğrattığını söyledi. Korkmaz, " 2014 yılında hiçbir inşaat firması aradığını bulamadı " dedi

Esenyurt'ta göstericilere ateş açıldı!

İstanbul Esenyurt'taki IŞİD protestosu sırasında göstericilere, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Ağır yaralanan bir kişinin beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.

Eskişehir Özdilek AVM'de 11 Ekim'de Anadolu Ateşi gösterisi!

Özdilek Alışveriş Merkezi, gelenek haline getirdiği konserlerine muhteşem bir şov ve muhteşem bir konserle bir yenisini daha ekliyor. Eskişehir Özdilek AVM'de 11 Ekim'de Anadolu Ateşi gösterisi gerçekleştirilecek.

Kemal Erdoğan: Kamil Koç 900 bin kişiyi ulaştıracak!

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, "Kurban Bayramı nedeniyle yaklaşık 8 milyon kişi otobüsle seyahat edecek ve her on kişiden birine Kamil Koç hizmet verecek" dedi.

Ali Kemal Şeremet kimdir?

Mimar Ali Kemal Şeremet kimdir? Mimar Ali Kemal Şeremet, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Mimar Ali Kemal Şeremet, çalışmalarına hangi mimarlık ofisinde devam ediyor?

Elektrik ve doğalgazın ateşini düşüren öneriler!

Tüketicilerin, yüzde 9 oranındaki elektrik ve doğal gaz zammından, evlerinde uygulayabilecekleri birkaç tasarruf yöntemi ile etkilenmemeleri mümkün. İşte Elektrik ve doğal gazın ateşini düşüren öneriler...

Ateşoğlu Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Ateş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Eylül'de kuruldu.

Müteahhit Kemal Aydın eski evleri yıkarak kentsel dönüşüme katkı sağlıyor!

Körfez' de Ağadere ve Tuğrul Caddesi'nde yer alan eski ve görüntüyü bozan binalarla ilgili yapılan yenileme çalışmalarına, ilçenin tanınmış müteahhitlerinden Kemal Aydın da katkıda bulundu.

Kemal Demir kimdir?

Mimar Kemal Demir kimdir? Mimar Kemal Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kemal Demir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kemal Demir...

Kemal Ateş Haberi

Kemal Ateş

Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Ateş tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta İstanbul İl'i, Şile, Çavuş Mahallesi, Aydınlık Sokak'ta kuruldu. 


Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şile, Çavuş Mahallesi, Aydınlık Sokak...