02 / 05 / 2024

Kemal Can

Kemal Can

MCN Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Kemal Can tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2013 tarihinde Küçükçekmece, İkitelli Mehmet Akif Mahallesi, Berrak Sokak'ta kuruldu

ZC Depolama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

ZC Depolama Hizmetleri Anonim Şirketi, Kemal Can tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Küçükçekmece, İkitelli Mehmet Akif Mahallesi, Bahariye Caddesi, Çam Sokak'ta kuruldu

Devel Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Devel Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Can Atalayer tarafından kuruldu.

Doctic Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Doctic Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Can Sönmez, Murat Yılmaz, Mustafa Nihat Sütlaş ortaklığında kuruldu.

Kml Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kml Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Can ve Orhan Can ortaklığında kuruldu. 

Reflex Trafik ve İş güvenliği Limited Şirketi kuruldu!

Reflex Trafik ve İş güvenliği Limited Şirketi Safa Diler Algur ve Kemal Can Kılıç ortaklığında 80 bin TL sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu. 

Karagöl artık Beypazarı Belediyesi'nin!

Uzun yıllardır atıl durumda kalan bölgemizin önemli güzelliklerinden Karagöl artık Beypazarı Belediyesinin. Kiralama sözleşmesi Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Milli Parklar 9.Bölge Müdürlüğü Bolu Şube Müdürü Kemal Can tarafından imzalandı.

Can Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Can Akkuş tarafından 60 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde kuruldu.

MCN Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

MCN Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Kemal Can tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2013 tarihinde Küçükçekmece, İkitelli Mehmet Akif Mahallesi, Berrak Sokak'ta kuruldu

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul danışmanlığında ilk koşul müşteri memnuniyeti!

Can Ekşioğlu, Emlak Fuarı’nda gerçekleştirilen ‘Türkiye Gayrimenkul Sektöründe Gayrimenkul Satış Ağları’ panelinde gayrimenkul danışmanlığı sektöründe algıyı yükseltmek için sektör oyuncularının dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladı..

Elbistan Ovası'’na Adatepe’den can suyu!

Afşin Ovası’ndaki 315 bin 540 dekar tarım arazisine can suyu verecek baraj aynı zamanda Afşin Elbistan D Termik Santrali’nin soğutma ve katma suyunun temininde de kullanılacak.

Artı Yatırım Ali Kemal Önal davası sonuçlanmadı!

Artı Yatırım Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklmaya göre Artı Yatırım Holding Ali Kemal Önal davacı tarafından açılan dava henüz sonuçlanmadı...

Özak GYO Genel Müdürü vekaleten Kemal Soğukçeşme oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklmayaa göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü vekaleten Kemal Soğukçeşme olarak atandı...

Kemal Gülman ve Feryal Gülman mal paylaşımı konusunda sıkıntı yaşıyor!

Habertürk Gazetesi muhabiri Faik Erdemli'nin haberine göre; Kemal Gülman, 200 milyon lira tazminat talebiyle kendisine boşanma davası açan eşi Feryal Gülman'la mal paylaşımı konusunda kılı kırk yarıyor.

Murat Canözer: Riskli yapı raporunun önemli avantajları var!

Eskişehir Anadolu Yapı Denetim firması Yönetim Kurulu Başkanı Murat Canözer, Eskişehir ve çevre illerde kentsel dönüşüme önemli katkı sağladıklarını belirtti. Cangözer, riskli yapı raporunun da önem taşıdığını vurguladı...

Kemal Can Haberi

Kemal Can

MCN Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Kemal Can tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu. 


MCN Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Kendine ait veya kiralanan gayrimenkulün kiraya verilmesi veya işletilmesi,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


MCN Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Küçükçekmece, İkitelli Mehmet Akif Mahallesi, Berrak Sokak,...