25 / 08 / 2024

kemal çelik kadın kültür konakları projesi

kemal çelik kadın kültür konakları projesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyük şehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, seçilmeleri halinde Kadın Kültür Konakları ile tüm ilçelerdeki kadınlara sahip çıkacaklarını belirtti...

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Kayseri'de hayata geçirilen Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sarız ilçesini önemli bir yatırımla buluşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ilçesinin ihtiyaçları göz önüne alınmak suretiyle yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin bugün hizmete açılacağını belirtti.

Kayseri Yeşilhisar Kadın ve Gençlik Merkezi açıldı!

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilhisar’da yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Çelik, ilçeleri sadece ekonomik anlamda değil sosyal ve kültürel anlamda da geliştirmenin gayreti içinde olduklarını söyledi.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binası taşınıyor!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binasının yeni yerine taşınmasıyla ilgili sürecin başladığını kaydetti.

Buca’daki geçici kadın sığınma evi gençlik merkezine mi dönüştürülecek?

Yasal zorunluluğa rağmen İzmir’in 5 ilçesinde kadın sığınma evi yok. Buca’daki geçici kadın sığınma evi ise gençlik merkezi yapmak için kapatıldı!

Ankara Altındağ'da Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapıldı!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi'ni daha Altındağ'a kazandırdı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda 100 kadın çalışıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yazın açılacağı müjdesini verdiği, Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde yaklaşık 100 kadın çalışan var.

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Nisan'da açılacak!

Giresun'da yapımına 2011 yılında TOKİ tarafından başlanılan 150 yataklı Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bir türlü tamamlanıp hizmete açılamadı.

Kayseri Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inceledi!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu, kadınların çocuklarını birkaç saatliğine bırakabileceği kreş tarzındaki özel olarak hazırlanan Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inşaatını gezdi.

Afyon kadın doğum ve çocuk hastanesi incelendi!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 1 Ocak 2016 tarihinde hizmete giderecek olan kadın doğum ve çocuk hastanesinde incelemelerde bulundu.

Çekmeköy'e kadın sığınma evi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde Çekmeköy'de kadın sığınma evi yapılmasına ilişkin imar plan teklifi oy çokluğuyla kabul edildi. İBB Meclisi'nin aralık ayı toplantısının 2. birleşimi, Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı.

Yapısal Çelik Günü 17 Aralık'ta!

Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından her yıl düzenlenen ‘Yapısal Çelik Günü’ etkinliği 17 Aralık 2015 Perşembe günü İstanbul Marriott Hotel’de gerçekleşecek.

Elbistan'a Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi geliyor!

Elbistan Kaymakamlığı ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliğinde ilçeye Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi yapılacak. Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi ile ortak sürdürülen çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

kemal çelik kadın kültür konakları projesi Haberi

kemal çelik kadın kültür konakları projesi


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Kadınlara uygulanan şiddeti kınadı. Türkiye'de halen kadına şiddet uygulandığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik “Ülkemizde ve Antalya’da kadına şiddet uygulanıyor. Bu kabul edilemez bir durum ve bununla mücadele edeceğiz. Kadına şiddeti şiddetle reddediyoruz.”dedi.


KADIN KÜLTÜR KONAKLARI GELİYOR…


Seçilmeleri halinde Kadın Kültür Konakları ile tüm ilçelerdeki kadınlara sahip çıkacaklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik “Her ilçemize kadın kültür konağı yaparak kadınlarımıza iş imkanı sağlayacağız. Aynı zamanda bu konaklardan sertifikalarını alan kursiyer kadınlarımızı iş yerlerine yerleştirerek ekonomiye katkılarını sağlayacağız. Konaklarımızın içinde yüzme havuzu spor merkezi okuma yazma kursları ve sanat etkinliği yapılacak. Ayrıca içerisinde çocuk...