17 / 05 / 2024

Kemal Cirit kim

Kemal Cirit kim

Artvin Valisi Kemal Cirit kimdir? Artvin Valisi Kemal Cirit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kemal Cirit, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Kemal Cirit..

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Sinop'un kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Sinop Valisi Kemal Cirit, Sinop'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyledi. Cirit, "Bunu çok inceleyerek dile getirdiğim bir şey değil. Demek ki dışarıdan gelen bir kişi böyle görüyorsa herhalde dışardan buraya turist olarak gelenlerde de bu algı biraz vardır" dedi.

Artvin Murgul'da kentsel dönüşüm şart!

Murgul'da açılış töreninde konuşan Artvin Valisi Kemal Cirit Murgul'un Kabuk değiştirdiğini söyleyerek Murgul'da kentsel dönüşümün gerektiğine değindi. Murgul Bakır El İşlemeciliği kursunu ziyaret eden Cirit eline çekici alarak bakıra motif vermeye çalışt

Artvin Yusufeli Barajı inşaatı 3 yıl içerisinde tamamlanacak!

Artvin Valisi Kemal Cirit, Yusufeli Barajı inşaatının 3 yıl içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini bildirildi. Cirit, Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali (HES) inşaatında incelemelerde bulundu.

Selden etkilenen Artvin'de 170 ev boşaltıldı!

Artvin Valisi Kemal Cirit, kentte yaşanan sel ve heyelanlara ilişkin, "Afetten en çok Borçka ilçesi etkilendi. 170 konutun tahliyesine karar verdik" dedi. İşte bölgede yaşananlar...

AÇÜ Arhavi Yerleşkesinin temeli atıldı!

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Arhavi Yerleşkesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek yerleşkenin temel atma törenine, Artvin Valisi Kemal Cirit de katıldı.

Artvin Şavşat dünyanın en sakin şehri oldu!

Artvin Valisi Sayın Kemal Cirit, 21-23 Haziran tarihlerinde İtalya’nın Milano şehrinde yapılan törende Şavşat'ın "sakin şehir" unvanı almakta olduğunu belirtti. Artvin'in Şavşat ilçesi Cittaslow 2015 Genel Kurulu'nda aldığı belge ile "sakin şehir" unvanın

Artvin, alternatif turizm arayanları bekliyor!

Artvin Valisi Kemal Cirit, alternatif turizmi öne çıkaracak bütün öğelerin Artvin'de bulunduğunu, deniz turizmine alternatif herşeyi Artvin'de sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Yeni Yusufeli yerleşim yeri çalışmaları başladı!

Yeni ilçe merkezinin kurulacağı bölgede incelemelerde bulunan Vali Kemal Cirit: Söz konusu alanda kurban kesilerek yeni yerleşim yerine ilk kazma vuruldu, iş makineleri alanda çalışmaya başladı." dedi.

Artvin'in turizm hedefi ilk 5'e girmek!

Artvin Valisi Kemal Cirit, 2015 yılında düzenlenecek olan turizm etkinlikleri öncesi kentteki turizm işletmeleri ve acente sahipleriyle bir araya geldi. Toplantıda Artvin'in turizm çalışmaları ve hedefleri konuşuldu.

Artvin'de turizm çalışmaları başladı!

Turizm harekatı Artvin Valiliği 2015 'te organize edecekleri turizm etkinliklerini masaya yatırdı. Valilikte düzenlenen toplantı Vali Kemal Cirit başkanlığında yapıldı. Artvin Tanıtım Günlerinde kentin iyi şekilde tanıtılmasını sağlamak amaçlanıyor.

Cankurtaran Tüneli'nin yüzde 70'i tamamlandı!

TAMAMLANDIĞINDA Türkiye’nin en uzun tünellerinden biri olacak Cankurtaran Tüneli’nde betonlama çalışmalarının yüzde 70’i tamamlandı.Artvin Valisi Kemal Cirit, “Tünel, 2015 yılı sonunda hizmet vermeye başlayacak” dedi.

Borçka Karagöl Tabiat Parkı Tesisleri bugün açılıyor!

Artvin Valisi Kemal Cirit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin saklı cennetleri arasında gösterilen Borçka Karagöl Tabiat Parkı’na, doğaya uygun olarak ahşaptan inşa edilen dinlenme tesisini, düzenleyecekleri törenle hizmete açacaklarını söyledi

Kemal Cirit kim Haberi

Kemal Cirit kim

Kemal Cirit kimdir?

Kemal Cirit, 1970 yılında Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde doğdu. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 


1994 yılında Mülki İdare mesleğine geçtikten sonra sırasıyla Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı, Hukuk Müşavirliği ve Danışmanlık yaptı. Başbakanlık'ta yaklaşık 7 yıldır çeşitli görevlerde bulunan ve son 2 senesini Başbakanlık Güvenlik İşleri Genel Müdürü olarak ifa etti. 


Kemal CİRİT, 02.08.2013 tarih ve 2013/5197 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Artvin Valiliği görevine atanarak 22.08.2013 tarihinde görevine başladı.

Kemal Cirit, evli ve 2 çocuk babası olup,  İngilizce...