06 / 05 / 2024

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 21 yıllık Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Mahmut Baş, görevden alındı. Mahmut Baş'ın yerine, aynı müdürlükte görevli Kemal Duran atandı.

Ekrem İmamoğlu: Duran metro hatlarının maliyeti 11 milyar TL!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, duran metro hatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturması çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan incelemeyle ilgili, "İmamoğlu, nerenin Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbul'un. Kanal İstanbul'un, İstanbul için bir felaket olduğunu biliyor mu, biliyor" diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Çalıştayında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekiplerinin hazır olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı yaptı... 

Kemal Duran kimdir?

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü oldu.  Peki Kemal Duran kimdir? Kemal Duran hangi işlerde görev aldı?

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 21 yıllık Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Mahmut Baş, görevden alındı. Mahmut Baş'ın yerine, aynı müdürlükte görevli Kemal Duran atandı.

Namık Kemal Ceylan: Haydarpaşa özelleştirilmesin!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi Namık Kemal Ceylan, Haydarpaşa Garı'nın özelleştirileceği iddiaları hakkında da açıklamada bulundu. İşte Ceylan'ın o konuşması...

Standard&Poor’s Türkiye'nin kredi notunu BB+ olarak teyit etti!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor’s (S&P) Türkiye’nin uzun vadeli yabancı para cinsi kredi notunu ‘yatırım yapılabilir’ seviyenin bir kademe olan altı olan ‘BB+’ olarak teyit etti, not görünümünü de negatif olarak korudu.

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Cami yenilenecek!

Avcılar Belediye Meclisi, Mustafa Kemal Paşa Merkez Cami’nin yenilenmesi için belediyeye ait 588 m²’lik arsanın bedelsiz olarak Diyanet İşleri Başkanlığı adına İlçe Müftülüğüne tahsisine oybirliğiyle karar vererek, caminin yeniden yapımının yolunu açtı.

Kemal Kılıçdaroğlu: 3. havalimanını durdurmayız!

Kemal Kılıçdaroğlu, "Öncelikle projelerin fizibilitesine bakarız. “Onlar başlattı, biz durduralım” mantığıyla yaklaşmayız. İstanbul’a 3’üncü köprü projesi yürüyor. İktidara gelirsek projenin çevreye verdiği zararı azaltmanın yolunu ararız. " dedi.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi” Projesi, Narlıdere 2.İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle halka tanıtıldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi Projesi, 2. İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirilen törenle İzmirlilere tanıtıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi, Narlıdere'ye hayat verecek, nefes aldıracak' dedi.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi bugün tanıtılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi'nin ortak projesi 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi' proje tanıtım töreni ile kamuoyunu duyurulacak.

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Haberi

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 21 yıllık Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Mahmut Baş, görevden alındı. Baş'ın yerine, aynı müdürlükte görevli olan Kemal Duran atandı.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, İBB Meclisi'ne, dün belediyede yapılan yeni atamalarla ilgili bilgi verildi. Bu kapsamda, İBB Deprem ve Zemin Müdürlüğü'nü 1998'de kuran Mahmut Baş'ın görevinden alındığı belirtildi. Mahmut Baş'un yerine, aynı müdürlükte görevli Kemal Duran'ın atandığı bildirildi. İTÜ, ODTÜ, BÜ ve YTÜ ile İstanbul Deprem Master Planı'nın hazırlanmasında yer alan Mahmut Baş, İstanbul Geneli Kent Jeolojisi Projesi, İstanbul Afet Önleme ve Azaltma Temel Planı Çalışması (JICA), İstanbul Mikrobölgeleme Çalışmaları, İstanbul Tsunami Tehlike Analizleri (ODTÜ) gibi birçok projeyi de yönetti.

Kemal Duran kimdir?

Mahmut Baş...