04 / 05 / 2024

Kemal İnşaat

Kemal İnşaat

Pursaklar Devlet Hastanesi inşaatı büyük bir hızla ilerliyor. Dört ayda yüzde 15’i tamamlanan 150 yataklı hastanenin önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanıyor

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Kemal Türkün vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Kemal Türkün vefat etti. Türkün'ün ailesi, Türk Ytong Sanayi A.Ş. ve İTÜ İnşaat Fakültesi Mezunları taziye ilanı yayınladı. 

Yenigün Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kemal Yenigün ve Figen Yenigün imzasıyla kuruldu.

Ankara Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Gün geçtikçe nüfusu hızla artan Ankara Gölbaşı'na yapılması planlanan 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalenin kazananı Kemal İnşaat ve Arıtürk İnşaat oldu.

Kemal Bilim: İnşaat sektöründe ezber bozuyoruz!

İnşaatın yanı sıra otomotiv sektöründe de güven veren firma haline gelen Bilim Otomotiv bu sektörde de Bursa'da göz dolduruyor.Kemal Bilim ‘En büyük amacım iyi eserler bırakmak’ dedi.

Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Şentürk, Güray Şentürk ve Sevilay Şentürk ortaklığıyla 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Neva İnşaat Bostancı'yı dönüştürüyor!

Burger House markasını Türkiye'ye kazandıran ve aynı zamanda İngiltere'de TJ's BURGER markasının da sahibi olan Kemal Gürer'in kurduğu Neva İnşaat kentsel dönüşüm le ilgili Bostancı'da proje üretiyor.

Kur İnşaat'ın acı günü: Hasan Tuncer vefat etti!

Kur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Mustafa Kemal Tankal'ın yeğeni H. Hasan Tuncer vefat etti. Tankal için Kur İnşaat vefat ilanı yayınlattı...

NKÜ'de inşaat Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği'ne devredildi!

TEKİRDAĞ Namık Kemal Üniversitesi ( NKÜ ) Muratlı Meslek Yüksekokulu binasının inşaatının yapım işini üstlenen Aktaş İnşaat firması bina inşaatını, Muratlı Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği'ne devretti.

İnşaat Mühendisi Kemal Özkan vefat etti!

İnşaat Mühendisi Kemal Özkan, dün vefat etti. Kemal Özkan' ın cenazesi bugün Kilyos Camii' nde öğle namazına müteakip kılınacak. Özkan'ın cenazesi Kilyos mezarlığında toprağa verilecek...

Kemal İnşaat Haberi

Kemal İnşaat

Pursaklar'ın en büyük ihtiyacı olan 150 yataklı Devlet Hastanesi inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık 4 aydır çalışmalarını sürdüren yüklenici firma, 2017'de hastaneyi bitirip teslim edecek. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, inşaat alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.


300 İŞÇİ ÇALIŞIYOR

Üç bloktan oluşan hastane inşaatını gezdiren Kemal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Çetintürk, "Hastane inşaatımızın yüzde 15'i tamamlanmış durumda" dedi. Belediye Başkanı Çetin ise "İnşallah en kısa sürede tamamlanıp kıymetli hemşerilerimin hizmetine sunulacak" diye konuştu. 11 mühendis ve 300 işçinin görev aldığı hastanede 7 ameliyathane, 1 sezeryanhane, mescit, mutfak, yemekhane, çamaşırhane ve laboratuvarlar yer alacak.


Sabah...