27 / 04 / 2024

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 



1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Atila Kemal Oğuz veda mesajında "Hayat doğru zamanda doğru kararları alma sanatıdır, yerinden kalkmayı bilmek de bir erdemdir. Meslekte 36 yıl, Tepe Grubunda tam 22 yıl olmuş. Son 14 yıldır da Genel Müdürlük yaptığım Tepe İnşaat’ta görevimi, ardılım Değerli Arkadaşım Şafak Kolay’a 25 Mart’ta YK toplantısında devrediyorum. Bundan sonra Grup Şirketlerinde ve Tepe İnşaat Yönetim Kurulunda şirketime ve sektöre tecrübe aktarımı ile hizmet vermeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Veda mesajında bir şirketin finansal durumunu belirleyen dört temel göstergesi ile Tepe İnşaat'ın Net İşletme Sermayesi, Nakit Durumu, Mali Yapısı, Özsermaye karlılığı ile mükemmel durumda olduğunu belirten Atila Kemal Oğuz, "Daha da ötesi bu süre içerisinde yapısal değişiklikler yaparak pazarını, müşteri profilini ana iş kolunu çeşitlendirmeyi başarmıştır. Şirketlerin en önemli kaynağının İNSAN olduğu bilinci ile mesai arkadaşlarımın gelişimini hep ön planda tuttuk, özellikle insan kaynağı kalitesini çok yukarı taşıdık. Görevim süresince de dokunulmadık konu bırakmadık. En önemlisi Farklı Coğrafyalara ve Farklı Segmentlere cesaretle açılımlar yaptık, önemli kilit müşteriler edindik.2010 yılında aldığım emaneti Rahmetli Hocabey’imiz Prof. Dr. İhsan Doğramacı’nın deyimi ile daha ileriye taşıdık. Yönetim anlayışımızı hep 3 sac ayağı üzerine kurduk: İtibar, İstikrar ve İnsan." ifadelerini kullandı.

Tepe İnşaat'ın Uluslararası üst düzeyde iş yapan bir şirket olma yolculuğunu sürdüreceğini kaydeden, Atila Kemal Oğuz'un veda mesajının devamı şu şekilde:

Kendi kanatları ile uçan ortak tutkumuz yeni sürgünler vererek sürekliliğini sağlamaya devam edecektir. İnşaat sektöründe Tepe İnşaat’ta çalışmak ayrıcalıktır, bu ayrıcalığı en üst düzeyde bu şirkette14 yıl gibi bir süre Genel Müdürlük yaparak yaşadım.14 yıl sizlerle uyumlu ve hatasız bir yönetim yaparak sizlere layık olmaya çalıştım.
İnşaat işi Evrene izler bırakmaktır, bu sektörde ve Tepe İnşaat’ta çalışmak bana bu imkanı vermiştir. Allah’a şükürler olsun.

Görevim süresince gösterdiğiniz dayanışma ve destek, bana yön veren değerli görüş, düşünce ve önerileriniz için bütün değerli mesai Arkadaşlarıma, Bilkent Holding Yönetimine, Paydaşlarımıza İş ortaklarımıza minnettarım ve gönülden teşekkür ederim. Sizlerle oluşturduğumuz saygı ve sevgi bağı iş yaşamının da ötesindedir ve hayat boyu devam edecektir. En büyük kazanımım sizlerin sevgisi ve saygısıdır.
Görevim süresince hayatıma anlam ve değer katan sizlere sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.
Sevgi ve Saygılarımla

Atila Kemal Oğuz

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti!

Tepe İnşaat, Capital 500'de 89'ncu sıraya yükseldi!

Tepe İnşaat'tan kentsel dönüşüme bina tamamlama sigortası formülü!


Geri Dön