28 / 04 / 2024

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti!

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti!

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti. Peki Handan Boyce kimdir? İşte Handan Boyce'nin hayatı...



Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Genel Müdür İstifası hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO şirketinde Genel Müdür olarak görev yapan Handan Boyce, sağlık sebeplerinden dolayı görevinden ayrıldı. 

HANDAN BOYCE KİMDİR? 

Handan Boyce, Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nü tamamladı ve turizm sektöründeki kariyerine 1987'de İstanbul Ramada Hotel’de başladı.

Kariyer yolculuğuna Klassis Resort Otelleri ve Golf & Country Club Genel Müdürlüğü görevi ile sürdüren Handan Boyce, 2003 - 2011 yılları arasında İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu - ICVB’nin Genel Müdürü görevini üstlendi. 

2011 - 2017 yılları arasında Haliç Kongre Merkezi, 2018 - 2020 yılları arasında ise İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı olacak şekilde İstanbul’un önde gelen kongre merkezlerinin genel müdürlük görevlerini üstlenen Boyce, bu süreçlerde Uluslararası Kongre Merkezleri Birliği - AIPC’nin aktif üyelerinden biri olarak, kongre merkez işletmeciliği alanında uluslararası standartların ülkemizde uygulanmasında öncü rol oynadı. 

Handan Boyce, Amerika merkezli Northstar Meetings Group bünyesindeki Meetings & Convention Dergisinin dünya çapında açıkladığı “Toplantı Sektörünün Zirvedeki 25 Kadını 2018” arasına girdi.  Boyce, sektörün geleceğine yön veren yılın kadın liderleri listesinde ismi bulunan ilk Türk kadın yönetici oldu.

Ayrıca Boyce, bu yılın başında bünyesinde resort ve butik otellerinin yanı sıra 480 tekne ağırlama kapasitesine sahip Martı Marina - Yacht Club’ın da yer aldığı Martı Hotels - Marinas’ın genel müdürü oldu. 

Martı GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizde Genel Müdür olarak görev yapan Sayın Handan BOYCE sağlık sebeplerinden dolayı görevinden ayrılmak zorunda kalmıştır. 

Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur. 

Martı GYO'nun gayrimenkullerinin değeri 6.2 milyar TL'yi aştı! 6 ayda yüzde 62,47 değerlendi! 

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi'nden arsa aldı! Halkalı'daki arsanın tapu devri tamam! 


Geri Dön